[VIDEO] PSD se laudă cu şcoli renovate după ce un copil a murit într-o fosă septică. Revoltă pe Facebook

Liviu Dragnea la CEx-ul PSD
Liviu Dragnea la CEx-ul PSD (Epoch Times România)

Comentariile negative curg pe pagina de Facebook a PSD-ului după ce social-democraţii au postat un videoclip electoral. În încercarea de a-i convinge pe români să voteze cu ei pe 26 mai, reprezentanţii PSD vorbesc în clipul lor despre copii fericiţi care merg la şcoli şi grădiniţe renovate, medici care se întorc acasă pentru că salariile li s-ar fi dublat şi despre mii de cupluri care se căsătoresc zilnic, fericite de prezent şi încrezătoare în viitor.

"Astăzi este o nouă zi pentru România - o zi în care românii pot fi mândri de ce au realizat împreună cu noi. O zi în care românii aleg să trimită la Bruxelles patrioţi, care să le susţină cauza şi să le spună povestea. Să fim mândri că suntem români!" este textul cu care social-democraţii îşi însoţesc clipul.

Revoltaţi de imaginile în care apare o mamă care lăcrimează, pe patul de spital, în timp ce i se pune în braţe bebeluşul nou născut (aceasta în condiţiile în care spitalele româneşti colcăie de infecţii şi bacterii) şi mai ales de cele în care copii frumoşi merg fericiţi la şcoli/grădiniţe, românii au izbucnit, reamintindu-le social-democraţilor că un copil a murit recent în fosa unei şcoli şi că în România lucrurile sunt departe de a fi roz. Drept dovadă, nici imaginile din videoclipul social-democarţilor n-ar fi din România, scriu oamenii.

Redăm câteva comentarii:

"Fie ca lumina sacră a ÎNVIERII, să vă ardă şi nici cenuşa să nu rămână din voi!", se revoltă Nicu.

"Câteva zile în urmă un copil de 3 ani a murit în grădiniţă înecat în fecale, mulţumim partidului", reaminteşte Laurenţiu.

"O nouă zi fără PSD va fi o zi mai bună. Aştept cu nerăbdare acea zi", scrie Nicolae.

"Băi! Voi fumaţi ceva? Trăiţi într-o altă realitate? Cum poţi să spui asemenea lucruri? Grădiniţe/şcoli renovate - păi şi cele care încă au hazna în curte, în care acum câteva săptămâni a murit un copil? Spitale - păi şi cele în care colcăie bacteriile şi mizeria? Mătuşile lui Codrin o duc mai bine? Au mai fost pe la restaurant?", întreabă Constantin.

"Românii pot fi mîndri că mor copii în fose septice şi toaletele în şcoli sunt în curte, Românii pot fi mîndri că merg la spital şi vin cu infecţii, Românii pot merge la alea 8 spitale regionale promise de psd să se trateze ca în occident. Românii pot fi mîndri că nu mai mor oameni pe şosele că avem drumuri cu două benzi pe sens peste tot, Psd=nimic", completează Nicolae şi Maria.

"Ce e culmea nesimţirii, e că aveţi clipuri filmate în alte ţări, pt că evident tot acolo au fugit şi tinerii... Departe de ţara asta condusă de hoţii din ultimii treij' de ani!" remarcă Eugen.

"România mai frumoasă pe hârtie şi atât. Mor oamenii prin spitale plimbaţi de la unul la altul şi copii prin haznale, dar România e puternică. România care împrumută miliarde şi miliarde că economia duduie. Dacă nu era de plâns era de râs. Asta dacă era spot la un produs se numea reclamă mincinoasă", îl completează Valentin.

"Văd că aveţi comentarii frumoase.
:) să strângeţi cât mai multe.
PSD = Jaf armat. Au distrus ţara românească", se amuză Bogdan.

"Totul este bine şi frumos, doar că ne mor copiii în latrinele şcolilor.", punctează şi Adrian.

''Mă bate gândul să mă întorc în ţară la cât de bine arată în promo-ul lor. Din fericire văd că nu e nici un comentariu pro-psd pe aici deci au pus-o la alegeri", se amuză George.

"Se naşte o nouă zi în România şi tot mai mulţi români încep să se trezească....PSD=NIMIC", opinează Florin.

"PSD este, de fapt, o grupare anarhistă controlată de un grup provenit din ţărănimea parvenită din judeţul Teleorman. Principalele instituţii ale statului sunt distruse sau incapacitate. Legi fundamentale sunt abrogate sau pervertite complet. Proprietatea privată, nesocotită. Ordinea publică, dinamitată. Educaţia, dispreţuită. Acesta este programul unui partid anarhist”, susţine Daniel.

"Nu faceţi reclame la alte spitale, şi campanie cu spitalele străine. Şi mergeţi prin spitalele din România să vedeţi cum arată şi în ce hal sunt ! Mai frumoase şi curate sunt puşcăriile decât spitalele!", adaugă Marian.

Va invităm să urmăriţi şi materialul video.