VIDEO. Jandarm loveşte cu piciorul un tânăr oprit pentru verificarea datelor personale. S-a demarat o anchetă

(Screenshot)

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila a anunţat demararea unei anchete împotriva unui jandarm filmat în timp ce loveşte cu piciorul un tânăr oprit pe stradă la un control. Imaginile video au devenit virale pe reţelele de socializare, potrivit site-ului de ştiri debraila.ro.

În materialul video se poate vedea cum jandarmii verifică şi notează într-o agendă datele personale ale unui tânăr, după care, în momentul în care tânărul se pregătea să plece cu bicicleta, unul dintre jandarmi îl loveşte cu brutalitate cu piciorul.

Întreaga scenă a fost filmată de o femeie, aflată la geamul locuinţei sale.

După actul de violenţă, femeia l-a întrebat pe jandarm dacă ar fi recurs la acelaşi comportament dacă era vorba de o altă persoană. “Da, dădeam!”, a răspuns jandarmul.

Locotenentul Sorin Neftode, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, a susţinut, într-o declaraţie, că a fost constituită, la nivelul instituţiei, o comisie de verificare a acestui caz.

“Cert este că nu tolerăm în niciun caz un comportament abuziv”, a ţinut să asigure locotenentul.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne