Video emoţionant: Un şef anunţă că va plăti cheltuielile de nuntă ale angajaţilor săi


Print screen YouTube
Print screen YouTube

Directorul executiv al companiei americane Boxed i-a convocat pe toţi angajaţii săi să le spună că din acel moment compania le va plăti cheltuielile de nuntă. Totul a început când l-a văzut pe unul dintre angajaţi suferind pentru că nu-şi putea permite să-şi plătească propria cununie.

Boxed.com este o firmă en-gros online care vinde articole vrac prin aplicaţia Boxed sau pe pagina lor de internet, fără înscriere cu statut de membru. Se află în New York şi a fost fondată în august 2013 de Chieh Huang, Jared Yaman, Christopher Cheung şi William Fong. Compania a început prin a face expedieri din garajul lui Huang din cartierul Edison, New Jersey (SUA), înainte să îşi deschidă primul centru de livrare în Piscataway, în decembrie 2013.

În octombrie 2016, Forbes a listat Boxed.com drept una dintre viitoarele companii start-up de miliarde de dolari. În ianuarie 2017, emisiunea Today Show descria aplicaţia ca fiind aplicaţia de cumpărături angro a generaţiei şi a scos în evidenţă beneficiile companiei.

Rethink Pink

În octombrie 2016, Boxed a lansat campania Rethink Pink (Regândeşte Roz) pentru a pune capăt tarifării nedrepte a produselor feminine de igienă, cunoscută sub numele de Taxa Roz. Boxed.com a redus de asemenea impozitul pe vânzări de lux pentru tampoane şi absorbante, deoarece în unele state americane sunt considerate articole de lux.

Iniţiativa Rethink Pink a obţinut sprijin şi mediatizarea proiectului pe diverse pagini de internet. Pentru Giving Tuesday 2016, Boxed a făcut un parteneriat cu Unilever pentru a dona produse esenţiale de îngrijire corporală pentru femei, în adăposturile din întreaga ţară.

Surse: Youtube, Wikipedia.org

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style