Video emoţionant: Un şef anunţă că va plăti cheltuielile de nuntă ale angajaţilor săi


Print screen YouTube
Print screen YouTube

Directorul executiv al companiei americane Boxed i-a convocat pe toţi angajaţii săi să le spună că din acel moment compania le va plăti cheltuielile de nuntă. Totul a început când l-a văzut pe unul dintre angajaţi suferind pentru că nu-şi putea permite să-şi plătească propria cununie.

Boxed.com este o firmă en-gros online care vinde articole vrac prin aplicaţia Boxed sau pe pagina lor de internet, fără înscriere cu statut de membru. Se află în New York şi a fost fondată în august 2013 de Chieh Huang, Jared Yaman, Christopher Cheung şi William Fong. Compania a început prin a face expedieri din garajul lui Huang din cartierul Edison, New Jersey (SUA), înainte să îşi deschidă primul centru de livrare în Piscataway, în decembrie 2013.

În octombrie 2016, Forbes a listat Boxed.com drept una dintre viitoarele companii start-up de miliarde de dolari. În ianuarie 2017, emisiunea Today Show descria aplicaţia ca fiind aplicaţia de cumpărături angro a generaţiei şi a scos în evidenţă beneficiile companiei.

Rethink Pink

În octombrie 2016, Boxed a lansat campania Rethink Pink (Regândeşte Roz) pentru a pune capăt tarifării nedrepte a produselor feminine de igienă, cunoscută sub numele de Taxa Roz. Boxed.com a redus de asemenea impozitul pe vânzări de lux pentru tampoane şi absorbante, deoarece în unele state americane sunt considerate articole de lux.

Iniţiativa Rethink Pink a obţinut sprijin şi mediatizarea proiectului pe diverse pagini de internet. Pentru Giving Tuesday 2016, Boxed a făcut un parteneriat cu Unilever pentru a dona produse esenţiale de îngrijire corporală pentru femei, în adăposturile din întreaga ţară.

Surse: Youtube, Wikipedia.org

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură