VIDEO. "Distanţarea socială" în interpretarea Jandarmeriei: 13 jandarmi într-o dubă fără măşti şi mănuşi

Cel puţin 13 jandarmi fără măşti si mănuşi de protecţie, coboară din două dube
Cel puţin 13 jandarmi fără măşti si mănuşi de protecţie, coboară din două dube (Screenshot Facebook - Mihai Dide)

Cunoscutul protestatar Mihai Cristian Dide a publicat, marţi, pe pagina sa de Facebook, un material video cu cel puţin 13 jandarmi care coboară din două dube fără să poarte măşti şi mănuşi de protecţie.

Protestatarul aminteşte despre „distanţarea socială” atât de călduros recomandată de autorităţi, care însă nu este respectată chiar de reprezentanţii forţelor de ordine.

Clipul video publicat pe platforma de socializare a fost însoţit de următorul mesaj:

13 jandarmi într-o dubă fără măşti şi mănuşi - Care apoi intră la Metrou.

Continui să încerc să le deschid unora mintea şi ochii.

Distanţarea socială este doar pentru ”proşti”, pentru ”pleava societăţii”, pentru ăia fără grade, pentru ăia care nu sunt bugetari şi pentru cei care plătesc taxe şi impozite, pentru ceilalţi nu există nici un fel de regulă.

Acumulez din ce în ce mai multe frustrări când văd atâta bătaie de joc şi desconsiderare la adresa cetăţenilor din partea politicienilor şi autorităţilor (politice de altfel). Spre exemplu Libertatea ne arată cum primarii nu respectă această distanţare. Vezi aici.

Iar eu am să vă arăt ce se întâmplă în Jandarmerie:

O ştiţi pe aia, o folosiţi des, ”şi jandarmii sunt oameni”, păi dacă sunt oameni înseamnă că distanţarea socială este şi pentru ei, că doar şi ei pot fi infectaţi, nu?