Cumpănaşu plânge şi vorbeşte cu Dumnezeu: Doamne, îmi dai încercări să vezi dacă sunt vrednic să conduc ţara. Amin!

Alexandru Cumpanasu
Alexandru Cumpanasu (Captura video)

Alexandru Cumpănaşu le-a oferit, marţi seara, simpatizanţilor săi unul dintre lungile sale "laif-uri". De data aceasta, a fost unul mai neobişnuit: prezidenţiabilul "anti-clanuri" s-a filmat tăcând obstinat minute în şir şi chiar plângând. Iar la final a "vorbit" cu Dumnezeu.

Filmarea a început cu o lungă tăcere. Preţ de circa un minut, Cumpănaşu a privit dramatic în cameră şi poate ar fi continuat, dacă soţia sa nu l-ar fi întrerupt cu o întrebare.

"Sunt în live, Simona. Mai ai şi alte întrebări?”, a repezit-o prezidenţiabilul.

Mai târziu, Cumpănaşu a tăcut privind la cameră, având lacrimi pe obraji. Pe fundalul unei tăceri ce a durat câteva minute, prezidenţiabilul a stat aproape neclintit arătându-le oamenilor ochii umezi, după care a răbufnit:

"Vreau să vă spun doar atât că am fost şi sunt de bună credinţă, că nu mă voi lăsa să lupt împotriva acestor nemernici care azi au ocupat ţara şi ne-au gonit părinţii, copiii, în afară dar nu poţi să lupţi singur! (...)

Să ai în permanenţă în spatele tău nişte oameni care sunt plătiţi să te înjure, jigodii care din asta trăiesc, nu mi-a păsat niciodată, să ai procurori care să te ameninţe pe tine şi familia ta... Ceea ce mă doare foarte rău însă astăzi e că prea puţini români îşi doresc o ţară diferită faţă de ce e acum. Nu vreau să jignesc pe nimeni", a continuat Cumpănaşu, după alte tăceri şi alte lacrimi.

Finalmente, prezidenţiabilul care şi-a construit candidatura pe drama Alexandrei Măceşanu a amestecat în live-ul său şi Divinitatea, ultimele sale fraze fiind un monolog religios. Cumpănaşu a ţinut să îi transmită lui "Dumnezeu" că nu se îndoieşte de el.

În final, prezidenţiabilul a vorbit despre "încercări" prin care Dumnezeu vrea să vadă dacă el este vrednic să conducă România.

"Nu mă îndoiesc de tine şi nici de oamenii care îmi sunt alături. Sunt sigur că vei trezi la realitate, vei arăta calea multora. Te rog să ai grijă de familia mea, de copiii mei şi de duşmanii mei, care sunt ai noştri.

Indiferent care este planul tău cu mine şi motivele pentru care toate aceste greutăţi pe care mi le pui în cale zi de zi, probabil că au şi ele sensul lor. Sunt încercări peste care vrei să vezi dacă sunt vrednic să trec, dacă sunt vrednic să conduc această ţară.

Voi lupta, voi lupta, da, nu voi pune la îndoială piedicile tale! Amin!", a mai declarat Cumpănaşu.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne