Victorii superbe pentru Irinei Begu şi Andreea Mitu. S-au calificat în turul 3 la Roland Garros

Irina Begu
Irina Begu (Facebook)

Irina Camelia Begu (locul 30 WTA) a învins-o pe croata Ana Konjuh (locul 93 WTA), cu scorul 6-2, 6-0, calificându-se în turul 2 al turneului de Mare Şlam de la Roland Garros.

In urmatoarea fază Irina-Camelia Begu va juca cu cehoaica Petra Kvitova (locul 4 WTA).

Andreea Mitu (locul 100 WTA) a reusit sa o invinga pe Karolina Pliskova (locul 12 WTA) în două ore şi 20 de minute cu scorul 2-6, 7-6 (5), 6-4.

Andreea Mitu o va intalni pe Francesca Schiavone din Italia in următoarea partidă, care a reuşit şi ea o surpriză, învingând-o dupa un meci maraton pe Svetlana Kuzneţova, cu scorul 6-7(11), 7-5, 10-8.

La dublu feminin, perechea formată din Irina Begu şi spaniola Lara Arruabarrena s-au calificat în turul doi, după victoria obţinută în faţa franţuzoaicelor Manon Arcangioli/Chloe Paquet cu scorul de 6-2, 6-0.

La proba de perechi va juca şi Alexandra Dulgheru cu Magdalena Rybarikova din Slovacia, iar în primul tur se vor confrunta cu cuplul Mona Barthel (Germania)/Mandy Minella (Luxemburg).

Miercuri, două sportive românce au părăsit competiţia: Simona Halep a fost învinsă de Mirjana Lucic-Baroni (locul 70) cu 7-5, 6-1, iar Alexandra Dulgheru a cedat în faţa jucătoarei franceze Alize Cornet (locul 29 WTA) cu scorul de 6-2, 7-5.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport