Victorie muncită a Irinei Begu şi ajunge în semifinale la Moscova

Irina Begu a înfrânt rezistenţa Verei Lapko şi s-a calificat în semifinale la Moscova, învingând o tânără speranţă a echipei Belarusului, care a obţinut calificarea în finala Fed Cup.
Irina Begu
Irina Begu (Maria Matyiku / The Epoch Times)

În sferturile de finală ale turneului WTA Premier “VTB Kremlin Cup” de la Moscova, dotat cu premii totale de 790.208 dolari, Irina Begu (57 WTA) a dispus de jucătoarea de 19 ani Vera Lapko (Belarus, 167, aflată la cel mai bun clasament al carierei), venită din calificări, cu scorul de 6-3, 4-6 7-5. Partida a durart 2 ore şi 23 de minute.

Tânăra componentă a echipei de Fed Cup a Belarus, a încercat tot posibilul să câştige partida, dar rezistenţa ei nu a fost suficientă, pentru că experienţa Irinei şi-a spus cuvântul.

Jucătoarea noastră, care anul trecut a ajuns în finala turneului, acumulează 185 de puncte şi un premiu financiar de 42.000 USD. Ea va urca de luni până cel puţin pe locul 45 în ierarhia mondială a probei de simplu.

Adversara din turul următor va fi Daria Kasatkina (Rusia, locul 28, clasament maxim: 24 WTA în august 2016).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport