Victorie de prestigiu. Sorana Cîrstea a învins-o pe Suarez Navarro la Australian Open

Sorana Cîrstea a reuşit să treacă de spaniola Carla Suarez Navarro şi s-a calificat în turul trei al turneului de Mare Şlam de la Melbourne.
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea.
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea. (Sorana Cîrstea/facebook)

Sorana Cîrstea (78 WTA) obţine o victorie superbă, care îi bucură pe compatrioţii noştri, în partida susţinută în compania valoroasei jucătoare spaniole Carla Suarez Navarro (12), cap de serie 10, contând pentru turul 2 al Australian Open 2017. Sorana a învins-o pe adversara ei cu scorul de 7-6(1), 6-3 într-o partidă care a durat o oră şi 33 de minute.

Sorana a jucat agresiv, a atacat inteligent, a găsit unghiurile potrivite, a venit des în faţă şi a avut un servicu mai bun decât până acum.

În primul set fiecare jucătoare a făcut câte un break, dar tie-breakul a fost dominat clar de româncă. Al doilea set a fost în defavoarea spaniolei, care nu şi-a fructificat niciodată serviciul, în timp ce Sorana a reuşit aceasta de două ori.

În turul 3, românca o va întâlni pe americanca Alison Riske de 26 de ani (42 WTA, clasament maxim al carierei: 39 WTA / noiembrie 2016) cu care are un palmares favorabil: 2-1.

Sorana Cîrstea acumulează 130 de puncte WTA după cele două victorii de la acest turneu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport