Victor Ponta va fi prezent la Cotroceni pentru discuţii cu Iohannis

Victor Ponta şi Klaus Iohannis
Victor Ponta şi Klaus Iohannis (Ioana Florea Nuţ)

Premierul Victor Ponta va fi prezent la Cotroceni, joi, 28 mai, de la ora 12.30, pentru o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, relatează stiripesurse.ro.

Potrivit sursei, care citează Antena 3, la discuţii vor lua parte şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu precum şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Printre temele posibile de discuţie se numără vizita delegaţiei FMI în România şi modificările la Codul Penal iniţiate în Parlamentul majoritar PSD.

Reamintim că în cursul acestei zile, preşedintele Iohannis a reiterat faptul că nu este de acord cu modificările la Codul Penal.

"În ceea ce priveşte solicitarea de a mă alătura demersului Parlamentului de modificare a Codului de procedură penală, îmi menţin poziţia exprimată public, prin care mi-am manifestat opoziţia faţă de o eventuală modificare a acestor reglementări.", i-a transmis joi Iohannis lui Călin Popescu Tăriceanu, în scrisoare deschisă prin care a răspuns cererii şefului Senatului de înlăturare din funcţie a şefei Curţii Supreme, Livia Stanciu, şi a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.