Victor Ponta, după exploziile de la Istanbul: Eram în maşină, la 10 minute de aeroport

Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul premier Victor Ponta se afla la doar 10 minute de intrarea în aeroportul internaţional Ataturk, din Istanbul, unde au avut loc explozii, când a fost întors din drum de forţele de ordine.

„Eu am fost mai norocos, eram în maşină, aproape de intrare. Ne-au întors din drum şi am plecat. (..) N-am ajuns la aeroport, n-am rămas blocat în aeroport. Îmi pare foarte rău că lucrurile acestea se întâmplă într-un oraş foarte iubit de români", a declarat Ponta, pentru digi 24.ro.

"Eu aveam biletul pentru ora 12 (miezul nopţii – n.r.), sunt peste 100 de români care urmau să fie în această cursă", a menţionat fostul premier, adăugând că mulţi români au rămas blocaţi în aeroport, inclusiv cei din cursa cu care urma să plece el.

Între timp, cursele aeriene au fost reluate pe aeroport.

Reamintim că cel puţin 36 de persoane au fost ucise şi peste 150 au fost rănite în mai multe atacuri sinucigaşe cu bombă la aeroportul internaţional Ataturk din Istanbul. Premierul turc a declarat că grupul jihadist Statul Islamic s-ar afla în spatele atacurilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne