Vicepreşedintele CJ Prahova, reţinut de procurorii DNA. UNPR-istul ar fi primit mită o maşină

După câteva ore de audieri, vicepreşedintele CJ Prahova, Radu Ionescu, a fost reţinut marţi de procurorii DNA într-un dosar în care este acuzat că a luat mită o maşină.
Sigla DNA
Sigla DNA (Epoch Times România)

Vicepreşedintele CJ Prahova, Radu Ionescu, a fost pus sub urmărie penală pentru luare de mită şi reţinut pentru 24 de ore, au anunaţat marţi, în cadrul unui comunicat de presă, procurorii anticorupţie.

"În cursul lunii noiembrie 2006, inculpatul Ionescu Cezar Liviu Radu, în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, a pretins şi primit de la un om de afaceri (denunţător în cauză) un autoturism marca Volkswagen Golf, în valoare de 22.347 euro, în scopul de a sprijini societatea acestuia din urmă referitor la derularea unor contracte de lucrări încheiate cu Consiliul Judeţean Prahova şi efectuarea la timp a plăţilor aferente.

Autovehiculul în cauză a fost primit prin intermediul unei alte firme care, în perioada 22.12.2006 - 11.05.2009, a achitat ratele de leasing din sumele virate de societate omului de afaceri, în baza unui contract fictiv încheiat între cele două societăţi. Vicepreşedintele CJ Prahova, Radu Ionescu, a fost adus, marţi, cu mandat, la sediul DNA Ploieşti pentru audieri, se arată în comunicatul procurorilor DNA.

Radu Ionescu a fost vicepreşedinte CJ Prahova în perioada 2004-2008. În prezent Ionescu deţine aceeaşi funcţie, fiind, numit în primăvara anului 2015 din partea UNPR Prahova.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne