Viaţa bate filmul. Un tren îşi pierde vagoanele pe câmp

Un tren şi-a pierdut vagoanele, cu tot cu pasageri, în câmp, mecanicii realizând după o bună bucată de vreme ce s-a întâmplat.
Garnitură tren de călători
Garnitură tren de călători (Epoch Times România)

Un tren InterRegio care circula dinspre Timişoara spre Bucureşti şi-a pierdut vagoanele în câmp, în judeţul Olt, relatează România Liberă.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a produs marţi dimineaţă, în zona localităţii Drăgăşani. Trenul avea două locomotive, prinse una de alta, vagoanele fiind anexate celei de a doua. Cupla care lega locomotiva de vagoane s-a rupt, iar vagoanele, în care erau peste 100 de pasageri, au rămas pe loc.

Între timp, locomotivele au pornit spre Bucureşti, întorcându-se după pasageri abia după circa o oră. Trenul a ajuns la destinaţie cu 160 de minute întârziere, dar măcar a recuperat vagoanele cu pasageri cu tot.

Incidentul i-a oferit deputatului PMP Eugen Tomac ocazia să facă o comparaţie cu situaţia din România, pe cale să fie "scoasă de pe şine" de PSD.

"Asta spunem şi noi, în PSD s-a rupt bulonul. Un asemenea incident este de neînchipuit în secolul în care trăim, iar măsurile adoptate de guvernarea PSD sunt pe cale să scoată România de pe şine.", scrie pe Facebook Tomac.

Poziţia CFR

"Marţi, 18 iulie 2017, în jurul orei 08 dimineaţa, trenul InterRegio 1696 Timişoara - Bucureşti a frânat automat în zona Radomireşti.

Cei aproximativ 300 pasageri şi şi-au continuat călătoria în acelaşi tren, fără a fi pusă în pericol siguranţa şi securitatea acestora. Garnitura şi-a reluat traseul, după aproximativ o oră de staţionare şi după realizarea tuturor probelor care se impun prin reglementările în vigoare.", transmite CFR, potrivit unui comunicat de presă remis Epoch Times.