Veteranii de la Nistru au protestat la Parlament - bolnavi, săraci, fără ajutor substanţial din partea statului

Veteranii războiului de la Nistru, care au protestat în faţa Parlamentului, sunt oglinda societăţii: bolnavi, săraci, fără un ajutor substanţial din partea statului, afirmă Maria Ciobanu.
Protestul veteranilor de la Nistru, în faţa Parlamentului de la Chişinău
Protestul veteranilor de la Nistru, în faţa Parlamentului de la Chişinău (facebook.com/Vasile Nicolae)

În Parlamentul Republicii Moldova parcă se votează şi proiecte de legi care vor schimba în bine situaţia din anumite domenii, dar, neapărat, băieţii şmecheri, vin, pe furiş, cu amendamente, care să le permită a implementa scheme mafiote de dragul cărora au şi ajuns în Legislativ, notează deputatul Maria Ciobanu, menţionând că după şedinţa în plen de joi simte un gust amar. „Nimic nu decurge aşa cum s-ar cuveni să decurgă.”

Potrivit acesteia, unii deputaţi, din fracţiunea parlamentară PDM, încearcă disperat să se smulgă de sub tutela lui Filip şi Diacov, dar sunt imediat apostrofaţi.

Totodată, doi deputaţi au un statut special, şi anume, de a asigura votul majoritar. Gaţcan este de compătimit. A stat bietul de el întrega zi înţepenit în fotoliu, asistat de Furculiţă. „Ne făceam deja griji, dacă nu cumva este bolnav...”.

Veteranii războiului de la Nistru, care au protestat în faţa Parlamentului, sunt oglinda societăţii: bolnavi, săraci, fără un ajutor substanţial din partea statului, pe canţionând că aceştia au fost îmbrânciţi, loviţi de câţiva poliţişti, care sunt în serviciul lui Dodon, nu în serviciul cetăţeanului.re l-au apărat cu arma în mână, a adăugat politiciana ate

„La sfârşit de şedinţă un deputat, care s-a lepădat recent de Filip şi Diacov, a avut o declaraţie în care a descris cu lux de amănunte scopurile meschine ale unor foşti colegi de partid şi setea lor animalică de bani...”, a conchis Maria Ciobanu.

Veteranii războiului de pe Nistru au protestat joi, în faţa Parlamentului dorind să transmită preşedintei revendicările şi pachetele de propuneri privind „ameliorarea situaţiei social-economice” a ţării. Cinci protestatari însă au fost escortaţi la sectorul de poliţie, întrucât în timpul manifestaţiei, au avut loc mai multe altercaţii cu poliţiştii care au folosit şi gaze lacrimogene, după ce veteranii au vrut să instaleze corturi în faţa Parlamentului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe