Veşti proaste pentru Antonescu dinspre Orban. Ar putea să nu prindă loc la europarlamentare

Fostul preşedinte al liberalilor din perioada în care PNL-ul a făcut alianţă cu PSD şi-a dorit să ajungă în Parlamentul European. Rămâne însă de văzut dacă acest lucru se va şi întâmpla, a lăsat să se înţeleagă Ludovic Orban.
Crin Antonescu, fost preşedinte PNL
Crin Antonescu, fost preşedinte PNL (Epoch Times România)

Intrat în colimatorul opiniei publice după ce a declarat că România nu moare dacă se dă amnistia şi graţierea şi Dragnea va scăpa de un proces, Crin Antonescu ar putea să nu prindă un loc eligibil pe lista pentru europarlamentare. Anunţul a fost făcut chiar de liderul formaţiunii, Ludovic Orban care a precizat că nicio candidatură nu este bătută în cuie.

"Şi-a depus candidatura şi dl. Antonescu, dar aş dori să discutăm despre lista de candidaturi după ce se finalizează procedura de desemnare a candidaţilor. Până atunci, există 49 de candidaţi înscrişi în listă, despre care nu mă voi referi. Fiecare are şansa lui şi merită ca această şansă fie evaluată în mod obiectiv, în funcţie de criteriile stabilite”, a declarat Ludovic Orban, preluat de Mediafax, la Digi24.ro.

Întrebat de realizator dacă există vreo candidatură ”bătută în cuie”, preşedintele PNL a răspuns negativ.

Reamintim că fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a anunţat, pe 18 septembrie, că şi-a depus documentaţia pentru o candidatură pe listele partidului la alegerile europarlamentare din 2019. Ulterior, Antonescu a stârnit valuri de comentarii negative după ce a declarat public că dacă ordonanţă pentru amnistie şi graţiere va fi adoptată totuşi, "România nu se opreşte acolo, nu moare dacă Dragnea va scăpa de un proces."