Veste proastă pentru PSD: Românii se întorc în ţară pentru mitingul Diasporei. Imagini cu coloanele de maşini

Tot mai mulţi români se întorc în ţară pentru marele miting al Diasporei din Piaţa Victoriei care va avea loc pe 10 august.
Români din diaspora
Români din diaspora (Mario Mocan)

După ce weekendul trecut cozile de maşini ale românilor care se întorceau în ţară s-au întins pe o distanţă de 10 kilometri, un nou val de români pleacă din Marea Britanie. Mai multe imagini publicate din Portul Dover arată coloane de maşini, fluturând steagul României în timp ce aşteaptă la vamă, relatează Digi24.

"A început. OMG! Cum o să arate coloana asta pe autostrăzile Europei! #mitinguldiaspora (...) M-am uitat la previziunile meteorologice, e vreme perfectă de protestat în stradă, vor fi 30-31 de grade vineri şi sâmbătă, 16 grade noaptea. Mă întrebam dacă n-ar fi mai bine să punem nişte corturi şi să rămânem peste noapte, dacă suntem mai mulţi, n-au cum să mai aresteze corturile. Ne vedem în piaţă, pe 10 august", scrie Dana Hering pe Facebook.

Români din diaspora
Români din diaspora (Dana Hering)

"Cu fiecare km mai aproape şi mai mulţi, vă aşteptăm pe toţi să vă alăturaţi nouă, să încercăm să facem o schimbare în viitorul nostru al tuturor. Deja ne simţim în România", a declarat Mario Mocan, un român stabilit în Londra, care se îndreaptă spre ţară alături de alţi conaţionali.

(Mario Mocan)

Peste 120.000 de persoane au tranzitat Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nădlac II în weekend, majoritatea fiind înregistrate la intrarea în ţară, unde coloanele de maşini de pe autostrada pan-europeană au ajuns la zece kilometri.

Cele mai multe dintre persoanele care au venit în România sunt muncitori români stabiliţi în ţări europene, care afirmă că s-au întors acasă fie pentru a petrece vacanţa, fie pentru protestul anunţat de românii din diaspora în 10 august, în Piaţa Victoriei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne