Vergil Chiţac: Lupta asta electorală se dă între mine şi clanul Mazăre, care a furat Constanţa timp de 20 de ani

Vergil Chiţac
Vergil Chiţac (Facebook)

Senatorul liberal Vergil Chiţac, candidat la Primăria Constanţa, a declarat, joi, că lupta electorală de pe litoralul Mării Negre se dă între el şi clanul Mazăre, pe care îl acuză că a furat Constanţa timp de 20 de ani. În plus, senatorul PNL susţine că Radu Mazăre s-ar afla în spatele campaniei negative îndreptate împotriva sa.

“Mazăre intră în joc. Din surse foarte serioase, acest personaj sinistru a transmis un mesaj camarilei sale: ‘Blocaţi-l pe Chiţac!’ Se pare că există şi probe în această privinţă. Astfel că începe să aibă sens toată această campanie negativă care este îndreptată doar împotriva mea. Dreapta, stânga, jos Chiţac!”, a precizat Chiţac pe pagina sa de Facebook.

Totodată, senatorul liberal a prezentat ceea ce susţine că sunt acuzaţii lansate împotriva sa:

- Chiţac e bătrân, are 57 ani! Viitorul conducător al SUA şi al lumii, oricare ar fi el dintre Trump şi Biden, are peste 70 ani.
- Chiţac are pensie specială! Câtă mizerie produsă în laboratoarele pesediste şi propagată de unii candidaţi de dreaptă... Eu am pensie de serviciu, nu specială. Pensie de Amiral al Armatei Române.
- Chiţac este omul nu ştiu cui! Poezia asta o aud de 5 ani. Sunt omul familiei mele şi al constănţenilor, ca să fie clar. Pe mine nu m-a cumpărat nimeni niciodată şi nici nu o va face. Mărturie stă toată activitatea mea de zeci de ani. E publică, transparentă şi la dispoziţia tuturor.
- Chiţac va da afară oamenii care lucrează în domeniul public! Absolut fals şi stânjenitor să veniţi cu o asemenea enormitate.
- Chiţac e inflexibil şi intransigent cu oamenii de afaceri! Cu hoţii, nu cu oamenii de afaceri. Nu e vina mea că cei care lansează aceste tâmpenii nu fac diferenţa dintre cele două activităţi.

Candidatul PNL la Primăria Constanţa a mai afirmat că “lupta asta electorală se dă între mine şi clanul Mazăre, care a furat Constanţa timp de 20 de ani şi care acum a luat mai multe forme şi mai multe culori”.

“Este momentul să salvăm Constanţa şi nu-l vom rata. Strângem rândurile şi reuşim. Aveţi încredere!”, a conchis Vergil Chiţac.

Reamintim că Radu Mazăre a fost adus din Madagascar în România în luna mai a anului trecut, pentru a-şi ispăşi o pedeapsă de nouă ani de închisoare cu executare. El a fost condamnat definitiv de magistraţii Înaltei Curţi, în februarie 2019, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri (plaje şi faleze din Constanţa şi Mamaia), prejudiciul estimat de DNA fiind de 114 milioane de euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne