Vela, despre scenariul demiterii lui Arafat: "A ieşit un val că ce am cu Arafat? Nici nu am zis că vreau să îl schimb"

Marcel Vela
Marcel Vela

Întrebat, joi seară, la Digi24, dacă îl va demite sau nu pe secretarul de stat Raed Arafat, ministrul de Interne Marcel Vela aproape că a dat asigurări că nu îl va demite pe Raed Arafat, relatează G4Media. Totodată, Vela s-a arătat foarte deranjat de faptul că susţinătorii lui Arafat au avut iniţiative de susţinere a controversatului secretar de stat, fără să fi fost vorba de o eventuală demitere a acestuia:

”Ciudăţenia a fost că nici nu e terminat auditul că a ieşit un val că ce are Vela cu Arafat? Sau că de ce vrea Vela să îl schimbe? Nici nu am zis că vreau să îl schimb. Dânsul a răspuns corect şi firesc că dacă îl schimb va pleca în nu-ştiu-ce ţară. Dar s-a născut aşa un val pe Facebook că dânsul trebuie evaluat în aur sau s-au strâns liste de semnături pentru el sau grupuri de proteste.

De ce să perturbăm societatea sau să facem o atmosferă neprielnică… E un audit normal, într-un minister în care am preluat o situaţie delicată. Nu am nimic cu nimeni. Dar unde am avut suspiciuni am trimis corpul de control. Auditul e o chestiune firească, nu are nimeni nimic cu nimeni. Dacă auditul va avea rezultate, atunci voi trimite corpul de control. Până atunci, însă, să stea liniştiţi, că nu am venit să distrug, ci să construiesc”, a declarat Marcel Vela, joi seară, la Digi24.

Reamintim că în spaţiul public demisia lui Arafat a fost cerută insistent după publicarea videoului cu intervenţia pompierilor de la Colectiv. Filmul a fost ţinut ascuns timp de 4 ani nefiind transmis procurorilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne