"Vânătorul lui Dragnea", tun de 23 de milioane. Bucureştenii, terorizaţi de ţânţari, gândaci şi şobolani

După ce a luat 23 de milioane de lei de la primăria condusă de Gabriela Firea, pentru dezinsecţia şi deratizarea oraşului, şeful asociaţiei de vânătoare a liderului PSD a înstrăinat firma fără să-şi mai facă treaba.
Justiţia
Justiţia (Shutterstock)

Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea, nu a fost în stare să facă dezinsecţia şi deratizarea oraşului, deşi a plătit 23 de milioane de lei. Şi nu oricui, ci unei firme patronate de şeful asociaţiei de vânătoare a lui Liviu Dragnea. După ce a luat banii de la primărie, "vânătorul lui Dragnea", Virgil Lucian Constantin, a spălat putina, scrie România Liberă.

Cum a spălat putina? A vândut firma unui teleormănean specializat în "transferarea" firmelor cu probleme pe numele unor egipteni care nu există.

Efectul asupra bucureştenilor e devastator: locuitorii Capitalei sunt terorizaţi de ţânţari şi gândaci, în timp ce şobolanii se plimbă ne-stingheriţi pe mijlocul bulevardelor. Noaptea, pe zidurile Facultăţii de Arhitectură, gândacii se comportă ca studenţii de anul I, nerăbdători să intre în sălile de curs pentru a-şi cunoaşte colegii şi profesorii. De ce s-a ajuns în situaţia aceasta?

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne