Valeriu Nicolae: USR-ul e "varză"! Au dat ei tunurile lui Năstase sau Hrebenciuc? Au fost ei fraţi cu Niro, Cocoş şi Ghiţă?

"USR-ul e varză! Nu au disciplina PSD-ului sau a PDL-ului din timpul lui Băsescu şi sfântei Elena. Ce contează că sunt cinstiţi, deştepţi şi cu nişte super cariere profesionale? Au dat ei tunurile lui Năstase, Hrebenciuc, Fenechiu, Pinalti? Au fost ei fraţi cu Niro, Cocoş şi Ghiţă?", a comentat ironic Valeriu Nicolae.
Valeriu Nicolae
Valeriu Nicolae (dilemaveche.ro/Marian Iliescu)

După ce a avut o discuţie cu un prieten care i-a explicat că el nu a votat şi că USR-ul nu era o alternativă, fostului secretar de stat tehnocrat Valeriu Nicolae i-a "sărit ţandăra" şi a decis să-i scrie atât acestuia, cât şi celorlalţi care împărtăşesc opinii similare.

"Băi mi-a sărit ţandăra după o discuţie cu un prieten pe care îl admir, care mi-a explicat că el nu a votat şi că USR-ul nu era o alternativă care să corespundă standardului lui. Aşa că am zis să îi scriu lui şi nu numai. USR-ul e varză! Nu au disciplina PSD-ului sau a PDL-ului din timpul lui Băsescu şi sfântei Elena. Ce contează că oamenii ăia sunt cinstiţi, deştepţi şi cu nişte super cariere profesionale? Au dat ei tunurile lui Năstase, Hrebenciuc, Fenechiu, Pinalti? Au fost ei fraţi cu Niro, Cocoş şi Ghiţă? Şi-au pus nevestele, amantele, fraţii şi mafioţii (sau pilele mafioţilor) care au plătit campaniile electorale şi procentul în Parlament?

Au salvat ei super disciplinat tot felul de penali de a fi investigaţi de justiţie? Sunt carierele lor dependente de televiziunile securistului puşcăriaş Voiculescu şi al lui don Ghiţă? Trebuie ei să se salveze de la puşcărie şi să găsească o alternativă rapidă de a scăpa infractorii care îi au la mână? Au ei împrumuturi de zeci sau sute de mii de euro la Varan? S-au plimbat ei cu Ghiţă pe unde trebuie? Le-a lansat Marean cărţi şi le-a făcut campanie? Au plătit ei jurnalişti, consultanţi politici şi alţi agarici şi le-au creat slujbe şmechere la stat ca recompensă pentru pupincurismul deşănţat mare aducător de voturi? Nu frate!", a scris ironic Valeriu Nicolae, pe contul său de Facebook.

În acelaşi stil ironic, fostul secretar de stat remarcă faptul că USR nu are "disciplină" - "nişte ageamii care îndrăznesc să aibă păreri diferite! Amărăşteni care au mai toţi super bun simţ şi nu sunt în stare să se înjure cu coprofagii de la Antene, RTV sau oriunde altundeva. Hippioţi care fac greşeli şi nu sunt în stare să le prezinte ca fiind vina lui Soros sau a Marelui Şarpe cu Pene".

"Dragnea, Ponta, Ghiţă, Varanul şi toată clica aia de baroni şi mici şobolani care au furat sau depind de furat pentru a-şi menţine privilegiile sunt profesionişti. Toţi au făcut cursuri şi facultăţi super-dubioase. Toţi au averi imposibil de justificat. Toţi au nevoie să arunce petarde cu găuri în buget, închideri de spitale şi alte aberaţii. Profesionalismul ăsta plus disciplina de tip mafiot dă bine la public", a punctat Valeriu Nicolae.

Românii au fost obişnuiţi pentru 26 de ani ca politicianul care îi reprezintă este sau va deveni un sociopat mafiot, a remarcat fostul secretar de stat, care constată că oamenii ăştia împroşcă mizerie şi vând iluzii de la începutul democraţiei din ţara noastră. "Au devenit nişte meşteri la asta nu ca tonţii de la USR".