Valeriu Munteanu: Plahotniuc promovează imaginea lui Ilan Şor la Chişinău

Ilan Şor, Primarul Orheiului
Ilan Şor, Primarul Orheiului (agora.md)

Candidatul Partidului Liberal la primăria municipiului Chişinău, Valeriu Munteanu, scrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că ”aberaţiile „sociologice” ale lui Plahotniuc” erau de aşteptat în actuala campanie electorală.

Deşi nu merită osteneală să fie comentat, a specificat Munteanu, aşa-numitul sondaj publicat luni ”confirmă semnalul de alarmă tras de mine în repetate rânduri — Plahotniuc promovează imaginea lui Ilan Şor, pentru că binomul ar vrea o coaliţie parlamentară cu Şor”.

Potrivit sondajului, „fiind întrebaţi ce aşteaptă de la viitorul primar de Chişinău, mai mulţi locuitori ai capitalei au cerut ca acesta «să consulte şi să preia experienţa primarului oraşului Orhei». În plus, atât chişinăuienii, cât şi bălţenii aşteaptă ca primarul care va fi ales în urma scrutinului din 20 mai să rezolve anume acele probleme cărora la Orhei li s-a acordat o atenţie sporită în ultimii ani".

Astfel, liberalul Munteanu consideră că prin astfel de ”sondaje” care ar transmite mesajul că la Chişinău lumea ar vrea un primar ca la Orhei, lansate de liderul PD, i s-ar face reclamă primarului de Orhei, Ilan Şor.

Politicianul a ţinut să mai menţioneze şi faptul că Şor este lăsat în libertate ”cu acces nelimitat la conturile unde se află miliardul”, deşi a fost condamnat la 7,6 ani de închisoare, specificând că o coaliţie a binomului cu Şor ar duce Republica Moldova în rândul statelor conduse asemenea „exportatoarelor” de cocaină din America de Sud.

”Aşa ceva este inacceptabil, ca Plahotniuc şi slugile lui de la Asociaţia Demografilor şi Sociologilor să pretindă că chişinăuienii se închină la Ilan Şor. Asemenea insultă la adresa Chişinăului şi chişinăuienilor mă îndârjeşte şi mai mult în lupta pe care o duc pentru zdrobirea caracatiţei binomului corupt”, a conchis Munteanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe