Vâlcov, la Antena 3: Am ajuns subiect de banc. E sinistru, dar îl spun. Doi morţi, într-un cimitir...

Darius Vâlcov
Darius Vâlcov (Facebook)

Aflat în platoul Antenei 3 la emisiunea lui Gâdea, "creierul" programului de guvernare PSD Darius Vâlcov - politician condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare într-un dosar de trafic de influenţă - se plânge că a ajuns subiect de banc în spaţiul public.

"Este aşa o minciună, care, probabil, la un moment dat se va regăsi în vreo carte sau în vreun film, pentru că, după ce se vor încheia toate şi voi fi achitat, cred că cineva va fi interesat să descopere şi adevărul. (...) Nu există în rechizitoriu vreo declaraţie a martorilor sau în realitate nu s-au întâmplat aceste lucruri, ca vreun tablou, sume de bani să fie ascunse în cimitir sau în pereţi. Nu există aşa ceva. (...) Ştiu că nu este adevărat ce s-a spus despre mine. Ştiu că la final voi fi achitat. (...)

Din ce înţeleg (informaţia) a apărut într-o sigură adresă de e-mail, cucuveaua mov, care a împrăştiat în toată presa. Vă daţi seama că am ajuns şi subiect de banc? E sinistru, dar trebuie să îl spun că aşa s-a distrus viaţa unor oameni pe anumite perioade de timp şi îi încurajez pe toţi care au trecut prin situaţia mea să se lupte şi să spună ce au de spus", a susţinut Darius Vâlcov, citat de Digi24.

Doi morţi într-un cimitir, dimineaţa la ora 06.00, se aude un zgomot.

Primul, uimit: Ce se întâmplă, ce se întâmplă?

Stai, mă, liniştit, e Vâlcov, îşi ascunde tablourile.

Băi, ce m-am speriat, credeam că e Dragnea să ne ia la vot

Reamintim că, la percheziţii, procurorii au descoperit, printre altele, peste 100 de tablouri semnate de pictori celebri, ascunse în locuinţele unor prieteni, în seifuri, pe sub paturi sau chiar în pereţi. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne