Vâlcov iese la atac: Iohannis vrea să se plimbe cu bucătarul peste tot pe unde se duce la vilele de protocol

Darius Vâlcov
Darius Vâlcov (Facebook)

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, îl atacă pe Klaus Iohannis după ce Administraţia Prezidenţială a reclamat o tăiere de buget de 11 milioane de lei.

"Nu este vorba de dat un ban în plus sau în minus. Dar atunci când ai o execuţie atât de proastă a bugetului doar pentru că îţi doreşti tu să te plimbi cu bucătarul peste tot pe unde te duci la vilele de protocol, asta nu înseamnă că trebuie să-ţi acorde cineva mai mulţi bani la rectificare.

Deci, aşa cum şi-a aşternut, aşa doarme fiecare - n-au cheltuit banii, pot să-i cheltuie data viitoare. Rămâne valabilă acea tăiere? Este decizia doamnei prim-ministru, eu doar am făcut această recomandare atât ministrului de Finanţe, cât şi doamnei prim-ministru", a declarat Darius Vâlcov, citat de Digi24.

Consilierul premierului a dat asigurări că Administraţia Prezidenţială va avea bani pentru angajamente, referindu-se astfel la organizarea la Bucureşti a Summitului Iniţiativei celor Trei Mări sau la deplasările externe ale şefului statului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne