"Va reprezenta cu onoare ţara noastră!" - Susţinătorii Codruţei Kovesi, în faţa Parlamentului European

Manifestaţie de susţinere a LCK
Manifestaţie de susţinere a LCK

Un grup de români a mers, marţi, în faţa Parlamentului European pentru a-şi exprima susţinerea faţă de Laura Codruţa Kovesi, înainte de audierile în comisiile de specialitate pentru funcţia de Procuror-şef European.

"Cred că este cea mai bună şi cred că va lupta pentru întreaga comunitate europeană", a declarat o manifestantă.

"Vrem să o încurajăm şi să-i spunem că îi susţinem candidatura deşi propriul nostru Guvern este împotriva ei pentru că este o femeie onestă, are calificările să facă asta şi va reprezenta cu onoare ţara noastră. Şi sperăm că va obţine acest post", a precizat, la rândul său, o avocată de origine română din Luxembrug.

Manifestanţii au venit cu steagurile României, cu pancarte pe care se poate vedea chipul fostei şefe DNA şi cu tricouri pe care este imprimat mesajul "Corupţia poate fi învinsă, nu abandonaţi! - Laura Codruţa Kovesi".

Vă invităm să urmăriţi materialul video de la faţa locului realizat de Sandu Matei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne