Va juca sau nu Daniel Craig în "Star Wars"?

Daniel Craig
Daniel Craig (Brendon Thorne / Getty Images)

În presă se vehicula informaţia că actorul Daniel Craig, interpretul lui James Bond, va avea o scurtă apariţie în viitorul film Star Wars - The Force Awakens jucând rolul unui stormtrooper, lucru susţinut de actorul Simon Pegg.

Daniel Craig, ocupat în prezent cu finalizarea celui dea-al patrulea film - Spectre - în care interpretează rolul celebrului spion britanic James Bond, nu a acordat prea multă atenţie zvonului.

"De ce m-aş deranja vreodată să fac ceva de genul ăsta? Să joc un astfel de rol într-un alt film? Vorbiţi cu Simon Pegg. Evident că ştie mai mult decât mine", a declarat superstarul britanic în vârstă de 47 de ani, în cadrul unui interviu pentru Entertainment Weekly.

Simon Pegg a dezvăluit la recenta premieră de la Londra a noului său film Man Up că Daniel Craig ar putea juca un rol în Star War, a relatat The Sun. "Eu nu am fost un Stormtrooper... Daniel Craig a fost un stormtrooper!", a precizat actorul.

Star Wars - The Force Awakens va apare pe ecrane din 18 decembrie 2015, în timp ce Spectre va fi lansat în 23 octombrie 2015.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.