USR intră în acţiune. Mama lui Oprişan dată pe mâna ANAF

Marian Oprisan
Marian Oprisan (Epoch Times România)

Preşedintele USR Vrancea, Cosmin Timofte, a depus o sesizare la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în vederea verificării surselor averii mamei preşedintelui CJ Vrancea, Marian Oprişan, şi a modalităţii în care aceasta a obţinut-o.

Sesizarea, depusă miercuri, a fost repartizată spre soluţionare Direcţiei Generale Control Venituri Persoane Fizice, anunţă USR într-un comunicat de presă remis Epoch Times România, şi a fost făcută în contextul în care Marian Oprişan a susţinut recent că şi-a plătit SUV-ul de lux cu bani din contul mamei sale. Acelaşi Oprişan ar mai fi primit de la mama sa un împrumut de peste 50.000 de euro.

„În dispreţ pentru alegătorii care l-au votat şi care îi plătesc de ani buni salariul de preşedinte al CJ Vrancea, Marian Oprişan a susţinut că maşina „senzaţională” de peste 120.000 de euro la volanul căreia a fost filmat a fost plătită din contul mamei sale, care a lucrat zeci de ani la Fabrica de Confecţii din Focşani. Tot de la mama sa, Oprişan ar fi primit, conform declaraţiei de avere pe 2018, un împrumut de circa 51.000 de euro”, declară Uniunea Salvaţi România.

„În condiţiile în care în ultima vreme milioane de români s-au trezit că au conturile blocate de Fisc pentru că nu şi-au plătit datoriile către stat la timp, de multe ori fiind vorba de sume modice, USR îşi manifestă încrederea că ANAF, instituţie cheie controlată prin interpuşi de Darius Vâlcov, va fi la fel de vigilentă şi corectă şi în ceea ce priveşte averea unui lider PSD, lider care de 27 de ani se află la conducerea CJ Vrancea.

Reprezentanţii USR mai susţin, în comunicatul de presă, că ANAF ar trebui reformată, astfel încât să devină o instituţie eficientă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne