USR: Dragnea vrea să arunce ţara în aer ca să scape de puşcărie. Trebuie să stăm în stradă, probabil va da OUG

Fiecare clipă cu PSD la putere reprezintă o ameninţare pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri, a avertizat preşedintele USR Dan Barna, după şedinţa liderilor social-democraţi, care a avut loc după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare în dosarul angajărilor fictive.
Dan Barna
Dan Barna (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

PSD i-a trădat pe români pentru un infractor, alegând să facă scut în jurul lui Liviu Dragnea, a transmis vineri seară, după şedinţa Comitetului Executiv al social-democraţilor, partidul Uniunea Salvaţi România.

"Din acest moment, fiecare clipă pe care PSD o petrece la conducerea ţării este o ameninţare la adresa viitorului României. Acest partid trebuie să plece de la putere! PSD a confirmat că este un partid al penalilor. Aşa zişii lideri PSD au dovedit că sunt nişte oameni slabi, fără coloană vertebrală. USR i-a cerut deja demisia lui Liviu Dragnea. O să i-o cerem în fiecare zi", a afirmat USR.

Partidul condus de Dan Barna anunţă că miercuri se votează în Parlament moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

"Dragnea e în stare să arunce ţara în aer ca să scape de puşcărie. Trebuie să stăm în stradă, foarte probabil vor încerca să dea o Ordonanţă de Urgenţă. Semnaţi pentru #FaraPenali! Trebuie să curăţăm clasa politică de infractori. Împreună putem să oferim României o guvernare onestă şi competentă!", a punctat USR.

La rândul său, liderul USR a subliniat că PSD a trădat România şi nu va fi iertat.

"Fiecare clipă cu PSD la putere reprezintă o ameninţare pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri! PSD a ales azi să se solidarizeze cu un infractor împotriva românilor care îşi doresc o societate dreaptă, condusă de oameni cinstiţi şi competenţi. Şi nu oricum, ci distrugând tot ceea ce a mai rămas nepesedizat în această ţară, în primul rând Justiţia independentă. Liviu Dragnea nu a făcut declaraţii după şedinţa liderilor PSD, ci a proferat ameninţări că va merge până la capăt cu oricine îi rezistă: Preşedinte, Parlament, Justiţie. A ameninţat cu anihilarea democraţiei! PSD trebuie dat jos acum de la putere! Îi chemăm pe români alături de noi să salvăm România de Partidul Penalilor! A devenit evident că furtul este în ADN-ul acestui partid care apărându-l pe Dragnea se apără pe sine, de la dispariţie", a declarat Dan Barna.