USR acuză intimidări în stil mafiot în Constanţa. Ţinta, candidata la o primărie

Masina care a luat foc
Masina care a luat foc (USR)

Reprezentanţii USR susţin că Stela Ciobaniuc, candidata alianţei USR PLUS în comuna Poarta Albă, judeţul Constanţa, a devenit ţinta intimidărilor în stil mafiot după ce şi-a anunţat candidatura la primărie.

"Azi noapte, trei dintre cele cinci bannere puse de USR PLUS prin satele comunei Poarta Albă au fost vandalizate. Mai grav este că, zilele trecute, în mod suspect o maşină a luat foc în faţa sediului USR din Poarta Albă, iar flăcările au distrus sediul. Oamenii din sat au stins cu greu focul alături de pompieri. Şi cu câteva săptămâni în urmă, cauciucurile maşinii parcate în faţa casei Stelei Ciobaniuc au fost tăiate.

Cine este în spatele acestor intimidări mafiote? Nu ştim", transmite USR.

Bannere taiate
Bannere taiate (USR)

Potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii, Stela Ciobaniuc a depus deja o plângere la Poliţie, iar autorităţile urmează ca în zilele următoare să analizeze imaginile de pe camerele video de pe stradă pentru a vedea precis cine este făptuitorul atacurilor.

"Lăsăm justiţia să-şi facă treaba.

Însă iată de ce trebuie să mergem la vot şi să alegem oameni cinstiţi care vin cu soluţii concrete pentru comunitate, pentru că doar aşa schimbăm România şi punem capăt practicilor de tip mafiot din multe localităţi din ţară.

Stela Ciobaniuc nu renunţă şi avem convingerea că ea va fi primarul din Poarta Albă începând cu 27 septembrie", mai adaugă USR.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne