Usain Bolt îmbrăţişează o nouă carieră, cea de fotbalist

Fosta vedetă a atletismului mondial a anunţat pe site-ul de socializare Facebook că a semnat cu o echipă de fotbal, visul său de-o viaţă fiind să semneze cu gruparea engleză Manchester United.
Jamaicanul Usain Bolt.
Jamaicanul Usain Bolt. (JOHN THYS / AFP / Getty Images)

Jamaicanul Usain Bolt (31 de ani), fosta stea a atletismului mondial - retras din activitate în 2017, a surprins printr-un mesaj postat pe contul său de Facebook.

Multiplul campion olimpic, deţinătorul recordurilor mondiale la 100 m şi 200 m, a avut un vis de când era copil, să devină jucător profesionist de fotbal, dorinţă, care potrivit spuselor sale i s-a îndeplinit: "Tocmai am semnat cu o echipă de fotbal. Veţi afla cu care marţi, la ora 8,00 GMT", a scris fostul sprinter în mesajul său.

Recent, într-un interviu apărut în cotidianul britanic Sunday Express acesta afirmase că a purtat o discuţie cu fostul mare antrenor scoţian Alex Ferguson, acesta urmând să-l sprijine în această direcţie.

"Unul dintre cele mai mari visuri ale mele este să semnez cu Manchester United. Am discutat cu Alex Ferguson şi i-am cerut să îmi pună o vorbă bună. El mi-a spus că dacă voi fi în formă şi pregătit, va vedea ce va putea face pentru mine".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport