US Open. Nicole Gibbs: "Este un privilegiu să fiu pe teren în faţa unei jucătoare precum Simona" (video)

Simona Halep a avut meci dificil cu americanca Nicole Gibbs (135 WTA) în prima manşă a competiţiei americane, care a surprins cu determinarea arătată. Duelul celor două a durat 110 minute, scor final 6-3, 3-6, 6-2.
Simona Halep (4 WTA) şi americanca Nicole Gibbs (135 WTA) la US Open.
Simona Halep (4 WTA) şi americanca Nicole Gibbs (135 WTA) la US Open. (Getty Images)

Jucătoarea americană de tenis Nicole Gibbs a fost un adversar dificil pentru reprezentanta noastră în runda inaugurală a turneului de Mare Şlem al anului de la New York - US Open. În dauna diferenţei dintre cele două în clasamentul mondial, sportiva ţării gazdă a fost foarte greu de învins.

"Întotdeauna am ştiut că sunt o luptătoare, dar să îmi reiau călătoria şi să ajung pe arena Armstrong împotriva uneia dintre cele mai bune jucătoare din lume, cred că îmi dă multă putere. Acest meci va fi o sursă de inspiraţie pentru ce a mai rămas. Am încercat să-mi dau seama unde am rămas cu tenisul. Este un privilegiu să fiu pe teren în faţa unei jucătoare precum Simona. Am încercat să mă bucur de moment", a declarat Nicole Gibbs la conferinţa de presă organizată imediat după meci.

Gibbs a arătat o formă fizică şi psihică bună la care nimeni nu se aştepta, după ce americanca a fost nevoită recent să urmeze un tratament pentru a se vindeca de cancer.

În continuare Simona Halep va trebui să ţină piept unei alte sportive din Statele Unite, americanca Taylor Townsend (116 WTA). În confruntările directe dintre cele două iubitoare ale sportului alb fosta lideră mondială conduce în prezent cu 3-0.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport