Urările premierului Cioloş de 1 Decembrie: "La mulţi ani, România! La mulţi ani, români, oriunde vă aflaţi!" (Video)

Premierul Dacian Cioloş le-a transmis românilor, prin intermediul unei înregistrări video postate pe contul său de Facebook, urările sale de 1 Decembrie.
Comisarul european pentru agricultură Dacian Cioloş.
Comisarul european pentru agricultură Dacian Cioloş. (ATTILA KISBENEDEK / AFP / Getty Images)

La 97 de ani de la Marea Adunare Naţionala de la Alba Iulia, a fi împreună rămâne un ţel pentru românii din întreaga lume, declară premierul adăugând, că 1 Decembrie este ziua în care ne simţim cu toţii că suntem români şi că a fi împreună, indiferent unde suntem, poate fi acel sentiment care să ne facă să vrem mai mult de la locul pe care îl numim "acasă".

"Şi aici, acasă vrem o ţară cu care să ne mândrim, nu doar pentru istoria ei, ci şi pentru prezentul ei. O ţară unde decenţa şi speranţa sunt împreună, respectul fiecăruia şi meritele îi sunt recunoscute, unde guvernarea se dedică ţării, iar rezultatele se văd, unde munca cinstită este răsplătită pe merit, dreptatea triumfă şi transparenţa este regulă, şi nu excepţia”, a adăugat premierul.

”Aceasta este ţara în care vreau să fiu prim-ministru şi atât timp cât voi ocupa această poziţie mă voi strădui să stabilesc odată pentru totdeauna această direcţie în care să ne îndreptăm: o Românie în care să avem încredere, o Românie de care să ne putem bucura cu toţii. La mulţi ani, România! La mulţi ani, români, oriunde vă aflaţi!", a mai spus Cioloş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne