Unul dintre cei mai temuţi interlopi din Capitală ucis la barbut. Poliţia nu exclude scenariul unei execuţii mafiote

Florin Mototolea
Florin Mototolea (Facebook)

Florin Mototolea, liderul unuia dintre cele mai importante şi temute clanuri interlope din Bucureşti, a fost omorât marţi dimineaţa în timpul unui conflict izbucnit la o partidă de barbut.

“În această dimineaţă, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, care a intervenit după ce poliţiştii au fost sesizaţi la 112.

Aparent, oamenii legii nu exclud scenariul ca liderul clanului Duduianu, cunoscut şi sub numele de Emi Pian, să fi fost ucis la comandă, într-o execuţie în stil mafiot.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, mai reiese din comunicatul citat.

Surse din apropierea anchetei au declarat că incidentul ar fi avut loc în timpul unei partide de barbut, în jurul orei 5:00, după ce Emi Pian a intrat în conflict cu un jucător dintr-un clan rival. Cei doi s-ar fi luat la bătaie, şeful clanului Duduianu fiind înjunghiat de mai multe ori, relatează Evenimentul Zilei.

Deşi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar, interlopul a murit din cauza rănilor grave.

Clanul Duduianu este cel mai temut clan de interlopi şi unul dintre cele mai vechi din Capitală, principala lor ocupaţie fiind cămătăria, proxenetismul, traficul de droguri şi şantajul. De asemenea, Emi Pian ar fi fost unul dintre cei mai influenţi interlopi din România.