Un ursuleţ face eforturi impresionante să nu se piardă de mama lui în zăpadă [video]

Un clip video emoţionant lansat pe reţelele sociale arată tenacitatea unui ursuleţ să se ţină după mama sa, în ciuda căzăturilor repetate pe panta unui munte înzăpezit
Urşi
Urşi (captură video YouTube)

Munţii din Magadan - o regiune autonomă din Siberia Orientală, în estul îndepărtat al Rusiei, acoperiţi de zăpadă deja de câteva săptămâni - au devenit celebri pentru imaginea duioasă a unui pui de urs care se luptă cu disperare să meargă pe urmele mamei sale şi să nu se piardă de ea.

Clipul video circulă pe reţelele sociale de câteva zile, dar a devenit viral la sfârşitul săptămânii trecute cu o versiune lansată pe contul Twitter a reporterului Ziya Tong de la emisiunea Daily Planet, emisiune asociată, de asemenea, cu WWF Canada.

O versiune a aceluiaşi clip video fusese difuzată în Twitter de @eiurusbite pe 03 noiembrie şi indica faptul că scena fusese capturată în Magadan, dar nici una dintre cele două versiuni nu furnizează informaţii cu privire la data clipului video sau a locului exact; se evidenţiază doar efortul ursuleţului de a-şi urma mama, în ciuda dificultăţii drumului.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style