Un telefon mobil opreşte o săgeată care l-ar fi rănit grav pe proprietarul său

Săgeată
Săgeată (Nimbin Police Station)

Poliţia din New South Wales (Australia) a publicat o fotografie în care se vede un telefon mobil străpuns de o săgeată. Povestea din spatele ei este cu adevărat uimitoare.

Potrivit informaţiilor poliţiei, miercuri 13 martie la ora locală 9:00, un om în vârstă de 43 de ani din zona Nimbin Road (în apropiere de coasta de est) soseşte acasă cu maşina şi găseşte în mijlocul curţii o persoană, pe care o cunoştea, cu un arc în mână.

Proprietarul casei iese din maşină şi decide să înregistreze scena cu telefonul său mobil, pentru a avea dovada privind ceea ce se întâmpla. Acela a fost momentul în care atacatorul a ridicat arcul şi a tras o săgeată.

Săgeata l-ar fi rănit grav dacă nu ar fi fost oprită de telefonul mobil cu care înregistra scena. Chiar şi aşa, datorită forţei săgeţii, bărbatul a fost lovit în bărbie de telefon, care i-a produs o mică rană.

(Nimbin Police Station)

La scurt timp după episod, poliţia din Nimbin, avizată între timp, a arestat persoana, în vârstă de 39 de ani, care a fost acuzată de agresiune. În fotografie se poate vedea cum, înainte să se oprească, săgeata cu vârf de oţel a trecut câţiva centimetri prin telefonul mobil, stăpungând prin carcasă, baterie şi ecran.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style