Un reporter devine vedetă în hohotele de râs ale intervievaţilor săi (video)

Interviu cu surpriză: jurnalistul Mike Bushell a alunecat şi a căzut în piscină în timpul unui interviu live cu echipa britanică de înot, realizat pentru emisiunea BBC Breakfast.
Reporterul Mike Bushell
Reporterul Mike Bushell (Print screen YouTube)

În apă: acesta a fost modul în care un reporter al programului BBC Breakfast al trustului BBC a încheiat un interviu cu echipa britanică de înot. Televiziunea britanică dorea să aducă un omagiu sportivilor pentru performanţele relevante obţinute la Jocurile din Commonwealth, unde au obţinut mai multe medalii. Locul ales de televiziune pentru această întâlnire nu putea fi altul decât o piscină.

De fapt, înotătorii erau aşezaţi pe marginea piscinei cu picioarele în apă, în timp ce Mike Bushell, reporterul, a intrat la rândul său în piscină.

(Print screen YouTube)

S-a aşezat puţin lângă echipa de înotători dar cum discuţia s-a animat a intrat cu picioarele în apă încercând să ajungă în faţa lor.

(Print screen YouTube)

Un pas i-a trădat echilibrul şi a alunecat în apă, îmbrăcat şi cu microfonul în mână. Căderea s-a terminat direct pe fundul piscinei, o imagine amuzantă care în acest moment a devenit un fenomen viral pe reţelele de socializare.

Spectatorii nu sperau să vadă în direct un asemenea spectacol. Să fii martor la un interviu cu sportivii ţării şi în cele din urmă să ajungă chiar reporterul adevărata vedetă, este de nepreţuit. Şi astfel neîndemânarea lui Mike Bushell l-a făcut, rapid, faimos în întreaga lume.

După căderea reporterului sportivii britanici nu s-au putut abţine şi au izbucnit în râs. Chiar dacă reporterul s-a ridicat ipso facto pentru a se aduna şi a continua cu interviul, nu a existat nicio cale pentru ca râsul să se oprească.

„Toţi oamenii de aici sunt literalmente pe jos”, a spus el, referindu-se la echipa din faţa camerei care, la rândul său, nu se oprea din râs. De aici au început glumele şi Bushell a terminat discuţia apropiindu-se cu grijă de înotători, pentru a evita să cadă din nou în piscină.

Lecţia pe care acest reporter nu o va uita niciodată este că: înainte de a intra într-o piscină trebuie să vezi dacă are o treaptă sau nu. Nu se ştie niciodată!!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură