Un om urmărit de un... porc, cheamă speriat poliţia

Un fapt nemaiîntâlnit s-a întâmplat în Ohio, Statele Unite ale Americii. Poliţiştii au crezut că omul era beat, dar el era speriat.
Porc
Porc (captură web)

A fi urmărit de cineva nu este de regulă ceva plăcut. Dar să fii urmărit de un porc, este cu siguranţă un fapt curios şi anormal. Acest lucru i s-a întâmplat unui locuitor din North Ridgeville, Ohio (SUA), care, după ce a părăsit un bar, trecând pe lângă gară, a observat că animalul era pe urmele sale.

(Facebook North Ridgeville Police Department)

Omul, surprins şi speriat, a sunat la Departamentul de Poliţie al oraşului. Dar agenţii, stupefiaţi, s-au gândit imediat că omul era beat. "Vă asigur că în spatele meu este un porc", a continuat să susţină ferm omul. Sceptici, ofiţerii de poliţie au decis totuşi să intervină şi, ajunşi la faţa locului, au rămas surprinşi. Omul era mai sobru decât oricând şi porcul se afla încă în spatele lui.

Porcul Zoey în maşina Poliţiei din North Ridgeville
Porcul Zoey în maşina Poliţiei din North Ridgeville (Facebook North Ridgeville Police Department)

Animalul a fost transportat cu maşina poliţiei în custodie la un adăpost pentru câini până când a fost găsit proprietarul. La sfârşitul cercetării s-a descoperit că numele porcului era Zoey şi aparţinea unei familii locale. Motivul pentru care s-a îndepărtat de fermă a fost explicat de un purtător de cuvânt pe profilul Facebook al Poliţiei: "Porcul a văzut pe cineva mergând şi el iubeşte oamenii, aşa că l-a urmat. Evident, familia lui îl tratează foarte bine". Zoey s-a reîntors să se joace fericită în ferma sa.

Mai multe informaţii: Facebook North Ridgeville Police Department, Fox News