Un nou tratament cu cheratina pentru par

Un nou tratament cu cheratina pentru par
Un nou tratament cu cheratina pentru par (photos.com)

Ce poti face cand parul tau nu se comporta asa cum iti doresti? Industria produselor pentru par a venit in ajutor oferind saloanelor de ingrijire un nou produs cu care sa lucreze - tratamentele cu cheratina. Nicole Davenport, de la Peninsula din Beverly Hills, spune ca a observat ca acest tratament nou cu cheratina ofera rezultate remarcabile pentru parul ondulat sau "neascultator”.

Tratamentul imbraca firul de par si astfel confera parului fin, subtire mai multa putere, facand ca suvitele sa aiba un aspect drept. Cheratina face ca parul aspru, ondulat natural sa devina mai usor de controlat si sa ramana drept odata ce a fost coafat. Rezultatele imediate sunt impresionante: "Iti taie respiratia!” spune Nicole.

Rezultatele pot dura de la o luna si jumatate pana la 5 luni, de la primul tratament. Parul aspru este posibil sa aiba nevoie si de un al doilea tratament dupa sase saptamani, in timp ce pe firul de par subtire, rezultatele pot dura chiar si cinci luni. Insa fiecare tratament dureaza din ce in ce mai mult, iar parul devine mai sanatos. Sedinta de aplicare dureaza intre doua si trei ore, iar parul nu poate fi spalat timp de doua sau trei zile dupa aceea.

Bineinteles "tratamentul minune” nu este chiar ieftin. In functie de zona in care traiti si de cat de lung este parul dumneavoastra, costul se incadreaza intre 350 si 600 de dolari. Insa Nicole sustine ca rezultatul merita atat efortul cat si banii; de fapt, aceasta spune ca "daca visul vietii tale este sa ai un par stralucitor, sanatos si drept, aceasta este cea mai buna cale”.

Harold Leighton descrie acest produs ca fiind considerat cel mai "hot” articol din acest sezon, printre editorii rubricilor de infrumusetare. Acesta recomanda produsul "Keratin Complex Smoothing Therapy” al lui Coppola.

"Probabil ca ati citit despre el in vreo revista sau ati vazut parul unei prietene care tocmai si-a facut tratamentul - nu fiti sceptice in legatura cu ideea de a va netezi parul”, spune acesta. Un profesionist va poate netezi parul cu usurinta; apoi, ingrijirea parului acasa, dupa o vizita la salon, devine simpla. Acest tratament poate dura pana la 5 luni.

"De exemplu, asistenta mea si-a tratat parul anul trecut in noiembrie si inca se bucura de beneficii in aprilie! Insa nu presupuneti ca parul dumneavoastra va arata precum al unei alte persoane. Nu uitati, fiecare tip de par se comporta si reactioneaza in moduri diferite; nu exista doua capete la fel”, afirma Leighton.

Tratamentul ar trebui aplicat si, dupa prima spalare - la trei zile - trebuie sa mergeti inapoi la salon pentru a va alege tunsoarea dorita. Coppola mai are un tratament denumit "Infusion” - mai mentioneaza Leighton - care creste longevitatea tratamentului. "Nu trebuie sa va mai faceti griji de genul ’parul meu se va rupe’ asa cum se intampla cu multi ani in urma de la intaritorii chimicali si de la balsam. Cooperati cu stilistul dvs. si puneti-i toate intrebarile inainte de a va face orice tratament. Este cea mai buna modalitate de a garanta rezultate optime, adauga acesta.

Leighton vede acest nou tratament cu cheratina ca pe un progres extraordinar care va ramane pe piata pentru multa vreme.

alte articole din secțiunea Știință