Un nou-născut face un gest extraordinar către mama sa

Pentru o proaspătă mămică, nimic nu se poate compara cu senzaţia pe care o trăieşte aceasta în timp ce-şi ţine nou-născutul în braţe.
Nou-născut
Nou-născut (.)

Însă pentru o femeie în mod particular, acest moment a fost cu adevărat special, pentru că s-a întâmplat ceva ce nu s-a mai văzut niciodată până acum.

Nou-născut
Nou-născut (.)

În aprilie 2017, Brenda Coelho de Souza, o asistentă din Brazilia, a mers la spitalul din Santa Monica pentru a ajuta la o naştere prin cezariană.

Copilul a fost o fetiţă sănătoasă şi fericită: Ágata Ribeiro Coelho.

Însă în momentul în care copilul a fost adus în braţele mamei sale, gestul acestuia i-a impresionat pe toţi din jur:

Bebeluşul a întins mânuţa şi a îmbrăţişat faţa mamei!

Nou-născut
Nou-născut (.)

La doar câteva minute de la naştere, deja aveau parte de momente speciale petrecute împreună.

"A fost un moment incredibil când m-a îmbrăţişat pentru prima dată fiica mea", a spus noua mămică.

A fost un moment adorabil şi se pare că nu este unul prea des întâlnit.

Personalul spitalului n-a mai avut parte de o asemenea scenă până acum.

"Medicii şi asistentele s-au purtat impecabil şi au fost toţi surprinşi când au văzut reacţia fiicei mele", a adăugat aceasta. "Nu le venea să creadă cât de afectuoasă era aceasta cu mine".

Nu doar a luat-o în braţe. La un moment dat, Ágata părea că o pupa pe nas pe mama ei.

Nou-născut
Nou-născut (.)

Clipul video cu cele două a ajuns la peste două milioane de persoane pe Youtube. Este un moment nepreţuit ce ne arată tuturor cât de profundă şi frumoasă este legătura pe care o are o mamă cu copilul ei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură