Un lider USR a răbufnit după declaraţiile lui Carmen Dan: Se duce la puşcărie în admiraţie pentru un infractor

Carmen Dan şi Doina Pană
Carmen Dan şi Doina Pană (Epoch Times România)

Reprezentantul USR Vlad Gheorghe a reacţionat dur, luni, după ce ministrul de Interne, Carmen Dan, şi-a exprimat aprecierea pentru fostul şef PSD Liviu Dragnea şi a anunţat că s-ar putea duce să îl viziteze la Rahova.

"Carmen Dan se duce la puşcărie în admiraţie pentru un infractor. Ministrul de Interne a declarat că îl admiră pe cel mai notoriu infractor al ţării, Dragnea, şi că s-ar duce în vizită la el. Într-un guvern decent, susţinerea unui corupt ar fi fost ultima declaraţie de ministru a Doamnei Gaz.

Dar teleormăneanca are cazier politic sănătos pentru PSD: blochează ancheta 10 August şi astfel controlează jandarmeria prin şefii ei obedienţi şi urmăriţi penal în dosar, pune beţe în roate votului non-PSD, pune jandarmii pe oameni când trebuie.

După ce va fi schimbată din funcţie, se va termina ancheta 10 August şi foarte probabil va avea şi cazier penal. Atunci va putea să îi fie mai aproape idolului său Dragnea. În executare", a scris Vlad Gheorghe pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că şefa MAI a transmis duminică seara, la Antena 3, că nu intră în categoria celor din PSD care "se dezic" de fostul preşedinte al partidului Liviu Dragnea.

"Nu am vorbit cu domnul preşedinte, e şi o perioadă specială, cea de carantină, nu s-a întâmplat să existe această solicitare. Dânsul stabileşte cu cine poate discuta telefonic în această perioadă. În această perioadă, l-au vizitat cei din familie şi, evident, avocatul. Bineînţeles că iau în calcul această posibilitate (de a-l vizita - n.r.). Eu nu sunt din categoria celor care se dezic. În ultima vreme, am văzut destui, din păcate, chiar din partid, care se dezic de ceea ce a fost înainte. Liviu Dragnea are un merit extraordinar, Liviu Dragnea a ţinut acest partid unit. Prefer să nu dau exemple pentru că nu sunt un om conflictual. Lucrurile trebuie să se aşeze, sunt convinsă că se vor aşeza. Am încredere foarte mare în această perioadă în puterea de a strânge şi a da acest semnal de unitate pe care o are premierul Dăncilă", a declarat Carmen Dan, citată de Mediafax.

În acelaşi timp, şefa MAI a susţinut că nu se aştepta la o decizie de condamnare în cazul fostului lider PSD.

"Eu nu am crezut niciun moment că soluţia va fi cea care a fost. Odată ce s-a întâmplat, cred că toată lumea, cei din PSD, au perceput asta ca pe un şoc. Ulterior, membrii acestui partid conştientizează că acest partid mare să-şi regăsească echilibrul. Eu nu mă aşteptam. Nu sunt un politician foarte vechi, dar am constatat că atunci când acest partid a trecut prin crize, a avut capacitatea extraordinară de a se regrupa şi de a găsi echilibrul de a traversa crize", a precizat Carmen Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne