Un lider politic a răbufnit: Români, daţi-o în judecată pe această impostoare care s-a agăţat de scaunul ministerial

"Români, indiferent unde locuiţi, daţi-o în judecată pe această impostoare care s-a agăţat de scaunul ministerial şi vă denigrează, în numele statului român, acuzându-vă de tentativă de lovitură de stat", le-a transmis liderul PMP Eugen Tomac conaţionalilor săi din Diaspora.
Carmen Dan (Ministrul de Interne),
Carmen Dan (Ministrul de Interne), (Florin Chirila/Epoch Times)

Românii din diaspora ar trebui să dea în judecată ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru manipularea şi minciuna duse la paroxism, a transmis sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, preşedintele PMP Eugen Tomac.

"A susţine că, pe 10 august, românii care au venit în ţară pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de Guvernul Dragnea-Dăncilă au fost trimişi de statele din care provin pentru a da o lovitură de stat, arată cât de limitaţi sunt aceşti oameni care conduc astăzi destinele României. Doar comuniştii îi priveau cu atâta ură şi dispreţ pe românii care nu mai suportau umilinţele regimului şi plecau din ţară. În România anului 2018, nu există nicio diferenţă între linia de propagandă a fostului PCR şi cea a PSD. Prin aceste declaraţii, Carmen Dan insultă, în mod direct, statele cu care avem relaţii speciale, fiind împreună parte a Uniunii Europene şi a NATO. Cum pregătim noi Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, acuzându-i pe europeni că ne trimit cetăţenii în ţară pentru a schimba cu forţa ordinea în stat?", a declarat Eugen Tomac.

Liderul PMP consideră că ministrul Carmen Dan are obligaţia de a oferi public explicaţii referitoare la "enormităţile pe care le debitează".

"Să ne explice, de asemenea, de ce insistă în a minţi şi a aduce, în mod constant, deservicii României? De ce insistă, cu atâta încrâncenare, să arunce totul pe umerii unor conaţionali care au vrut doar să tragă un semnal de alarmă actualei guvernări care împinge ţara în afara Uniunii Europene", a precizat Eugen Tomac.

În acest context, preşedintele PMP le-a transmis un mesaj românilor:

"Români, indiferent unde locuiţi, România este ţara voastră. Daţi-o în judecată pe această impostoare care s-a agăţat de scaunul ministerial şi vă denigrează, în numele statului român, acuzându-vă de tentativă de lovitură de stat. Astfel de acţiuni nu pot rămâne nepedepsite. Demnitatea românilor este mai presus de iresponsabilitatea unor politicieni cu minte îngustă."