Un lider PNL, fost ministru de Finanţe, şi-a dat demisia

Conferinţă de presă susţinută de Claudia Boghicevici şi Gheorghe Ialomiţeanu (PDL) cu tema: Măsuri fiscale pentru sprijinirea mediului de afaceri.
Conferinţă de presă susţinută de Claudia Boghicevici şi Gheorghe Ialomiţeanu (PDL) cu tema: Măsuri fiscale pentru sprijinirea mediului de afaceri. (Epoch Times România)

Fostul ministru de Finanţe Gheorghe Ialomiţianu a anunţat luni, pe pagina sa de socializare, că şi-a dat demisia din PNL Braşov.

"Astăzi am decis să îmi dau demisia din PNL Braşov. Mulţumesc foştilor colegi din acest partid pentru buna colaborare", a scris Gheorghe Ialomiţianu.

Fostul ministru de Finanţe nu a dat alte detalii despre motivele care au stat la baza deciziei sale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne