Un grup de poliţişti: Recunoaştem guvernul nou format. Îndemnăm băieţii de la „Fulger” să aibă curaj

Poliţiştii care susţin Guvernul Sandu
Poliţiştii care susţin Guvernul Sandu (Captură Foto / privesc.eu)

Un grup de poliţişti, la îndemnul ministrului de Interne, Andrei Năstase, s-au adunat în faţa Parlamentului, pentru a anunţa că recunosc noua guvernare de la Chişinău. Şeful Inspectoratului General de Poliţie (IGP), Gheorghe Balan, s-a arătat plăcut surprins de curajul colegilor săi care au reacţionat la apelul lansat de ministrul Andrei Năstase.

„Eu din partea mea şi colegilor vreau să vă anunţ că recunoaştem noul guvern. Facem apel la toţi colegii să ne urmeze exemplul ca să evităm ciocniri, dezordini sau altercaţii. Să menţinem ordinea publică.

Facem apel faţă de toţi oamenii care astăzi sunt impuşi să îndeplinească ordine nelegitime, treburi murdare, fiţi alături de noi, fiţi cu noi. Eu sunt veteran de război, nu mă tem, activez de mulţi ani. Ştiu că sunteţi mulţi, că sunteţi demni. Fiţi demn de jurământul dat”, a menţionat şeful de direcţie la Inspectoratul Naţional de Investigaţii al IGP, Anatolie Macovei.

La rândul său, locotenent-colonelul, Iurie Caşcu i-a îndemnat pe toţi „la verticalitate, poziţie, nu vă temeţi. Recunoaştem guvernul nou format. M-am gândit, am cumpătat. Azi toată ziua în spatele Guvernului, ştiu că majoritatea poliţiştilor au fost sufocaţi. Aveţi curaj. Îndemn băieţii de la „Fulger” să aibă curaj”.

Anatolie Macovei, a ţinut să adauge că fiind implicaţi în diferite măsuri care nu corespund obligaţiunilor de serviciu, poliţiştii zi de zi stau în jurul edificiilor şi îndeplinesc diferite ordine. Ceilalţi ofiţeri prezenţi la eveniment au menţionat că au decis să pună umărul la schimbare, pentru că sunt dezamăgiţi de toate ilegalităţile comise în societate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe