Un grădinar se retrage în pădure 10 ani pentru a scăpa de certurile cu soţia

Un grădinar, dezgustat de certurile cu soţia, a plecat de acasă şi a locuit 10 ani în pădure, potrivit Daily Mail.
(Andrei Popescu/Epoch Times România)

Malcolm Applegate, în vârstă de 62 de ani, a fost căsătorit timp de 3 ani cu soţia sa, după care relaţia lor a ajuns într-un punct critic, moment în care a decis să se facă nevăzut.

Grădinarul a plecat din Birmingham - unde locuia cu soţia - la Londra, parcurgând pe jos jumătate din călătoria de trei săptămâni, după ce i-a fost furată bicicleta.

Malcom a declarat: “Am fost căsătorit cu ea timp de 3 ani. Am întâlnit-o pentru prima dată în Eastbourne şi ne-am căsătorit în Birmingham. Timp de trei ani totul a fost în regulă ... dar grădinăritul a fost mult prea mult pentru ea.”

La cererea soţiei sale de a petrece mai mult timp împreună, grădinarul i-a motivat: “Cum aş putea? Oamenii mă recomandă”.

“Cu cât acceptam mai mult de lucru, cu atât mai mult se înfuria soţia mea, pentru că nu îi plăcea să plec de acasă perioade lungi de timp. Tendinţa ei de a mă controla se accentua şi mi-a cerut să îmi reduc orele de lucru.”

“După o lungă perioadă de timp în care am încercat să-mi păstrez căsnicia, am decis să plec pentru totdeauna. Fără să spun un cuvânt cuiva, nici măcar familiei, mi-am făcut bagajul şi am plecat”, a mai adăugat bărbatul.

Grădinarul şi-a luat pur şi simplu lucrurile şi a plecat la Londra din cauza numeroaselor conflicte. După ce a plecat de acasă, Malcom a campat în pădurile din apropiere de Kingston, la sud-vest de Londra, şi a lucrat la grădina unui centru comunitar pentru persoane în vârstă.

“Eram trei persoane care campam acolo. Ei stăteau în zonă cu mine deoarece la acea vreme lucram la centru şi obişnuiam să mergem acolo pentru a ne spăla şi a face un duş. Nimeni nu ştia că suntem acolo pentru că nu este un loc binecunoscut”, s-a mai destăinuit acesta.

După ce şi-a părăsit familia din cauza tensiunilor cu soţia, grădinarul şi-a făcut acum apariţia şi a povestit despre aventura sa.

“Am dispărut din viaţa lor timp de zece ani”, a conchis grădinarul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură