Un "disident" din PSD loveşte fără menajamente: Dragnea nu prinde sărbătorile de iarnă alături de Irina

Deputatul de Botoşani Răzvan Rotaru a lansat un atac extrem de dur la adresa şefului său de partid, Liviu Dragnea, după Comitetul Executiv Naţional al PSD care s-a soldat cu înfrângerea (cel puţin pe moment) a taberei "disidenţilor".
Liviu Dragnea (Presedinte PSD);
Liviu Dragnea (Presedinte PSD); (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu apucă sărbătorile de iarnă alături de iubita lui Irina Tănase, a transmis, după Comitetului Executiv Naţional, unul dintre deputaţii din tabăra "disidenţilor", Răzvan Rotaru, făcând referire la posibila condamnare în dosarul angajărilor fictive.

"Din punctul meu de vedere nu este în regulă ceea ce s-a întâmplat astăzi şi cred că va fi o victorie pe termen scurt. Aştept să mă întâlnesc cu colegii mei pentru că nu sunt momentan la Bucureşti şi să luăm o decizie. Nu cred că lucrurile vor rămâne aşa, nu este o victorie de lungă durată, este o victorie scurtă, războiul este lung. A fost doar o bătălie scurtă câştigată.

Din punctul meu de vedere, până de sărbători domnul Dragnea va pica, nu-l apucă sărbătorile de iarnă. Este o persoană cu anumite probleme şi nu va ajunge să trăiască sărbătorile alături de Irina. Nu are cum… Lumea este sătulă…

Toţi cei care sunt acolo, în cex sunt oameni aduşi de el, puşi de el, li s-au oferit funcţii de prost gust şi au acceptat şi s-au umilit şi acum nu au curaj să ridice capul din pământ", a declarat, corespondentului Mediafax, deputatul Răzvan Rotaru.

Deputatul PSD Botoşani Răzvan Rotaru a scris, anterior, pe pagina sa Facebook, că Dragnea trebuie să facă un pas în spate şi să-şi dea demisia din fruntea PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne