Un camion cu sirieni condus de un cetăţean român s-a răsturnat în Ungaria

(photos.com)

Incidentele cu imigranţi devin din ce în ce mai numeroase. La doar o zi de când 71 de refugiaţi au fost găsiţi morţi într-o autoutilitară abandonată pe o şosea din Austria, un camion plin cu sirieni s-a răsturnat în Ungaria.

În noaptea de joi spre vineri, camionul condus de un cetăţean român pe nume Emil Raicu, în care se aflau aproximativ 40 de persoane, s-a răsturnat pe autostrada M5 din vestul Ungariei, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Românul i-ar fi luat pe imigranţi de la graniţa cu Serbia şi ar fi urmat să îi treacă ilegal frontiera în Austria, însă, pe drum, camioneta s-a răsturnat. Forţele de ordine ungare au găsit la faţa locului cel puţin 18 imigranţi sirieni, dintre care zece erau răniţi. Restul de imigranţi au fugit.

Şoferul român, în vârstă de 31 de ani, rănit la o mână, a fost reţinut de autorităţile ungare sub acuzaţia de trafic de persoane după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.