Un cadou neaşteptat: Un copil cu autism dăruieşte muzică şi primeşte un milion de aprecieri (video)

Calum Courtney
Calum Courtney (Print screen YouTube)

Calum Courtney are 10 ani şi este afectat de autism. Are dificultăţi la şcoală, nu are prea mulţi prieteni, dar cunoaşte un mod de a se adresa lumii: muzica. Şi prin intermediul muzicii, în ultimele ore, mai precis vineri 22 decembrie, a avut loc un mic miracol de Crăciun: vocea i-a răsunat într-un supermarket din Basildon, Essex, Marea Britanie, unde a interpretat pentru o cauză caritabilă piesa “Who's Lovin You” de Smokey Robinson.

Şi-a deschis braţele şi pur şi simplu a devenit el însuşi: un băieţel de 10 ani care visează să-şi găsească drumul în viaţă prin muzică. Acum, acele note fac înconjurul lumii. Clipul video a fost vizionat de peste un milion de ori, oferindu-i băiatului cel mai frumos cadou de Crăciun: conştientizarea faptului de a fi acceptat aşa cum este.

Mai multe informaţii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style