Un bărbat lovit de un autobuz se ridică şi îşi vede de drum ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic (video)

Simon Smith, în vârstă de 53 ani, a ieşit pe picioarele proprii dintr-un accident în care a fost implicat, în oraşul Reading din Marea Britanie.
Momentul ciocnirii
Momentul ciocnirii

Ciocnirea cu un autobuz, care l-a lovit violent din spate, nu l-a oprit pe Simon Smith să intre în localul spre care se îndrepta. Acest om, în vârstă de 53 ani, a fost lovit de un autobuz al serviciului de transport public din oraşul Reading, Marea Britanie, pe strada Gun Street şi a fost târât aproximativ 20 de metri de impact.

În ciuda violentului accident, care poate fi văzut în acest videoclip, Smith s-a ridicat ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic şi a intrat într-un local care se afla în apropierea locului accidentului, potrivit ziarului The Guardian. În urma incidentului, care a avut loc sâmbătă 24 iunie a.c., compania de transport a declarat că accidentul a fost teribil.

Până în prezent nu există informaţii despre eventuale arestări, iar cauzele care au dus la producerea accidentului sunt necunoscute. Deşi omul a părăsit locul accidentului pe propriile picioare, traficul a rămas blocat aproximativ două ore şi o ambulanţă a fost trimisă în zonă.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style