Un angajat exemplar: Parcurge 32km, pe timp de noapte, pentru a nu întârzia la noul loc de muncă (video)

Momentul în care Walter primeşte vestea că firma îi dăruieşte o maşină nouă
Momentul în care Walter primeşte vestea că firma îi dăruieşte o maşină nouă (captură Youtube)

Nu este totul pierdut pentru umanitate atâta timp cât există oameni ca Walter Carr, tânărul protagonist din această poveste. Walter a parcurs pe jos 32 de kilometri - distanţa de acasă până la noul loc de muncă - numai pentru a nu întârzia chiar în prima zi de lucru. Efortul şi dedicarea sa nu au fost zadarnice. Şeful său, în momentul în care a aflat despre acest episod, a hotărât să-l recompenseze (clipul video lansat pe youtube arată momentul). Această poveste incredibilă a devenit virală pe reţelele de socializare.

Maşina lui Walter s-a stricat cu o zi înainte de a începe noul serviciu la o companie ce efectua mutări. Dar, în loc să anunţe compania şi să explice ce i s-a întâmplat, acest tânăr conştiincios a decis să meargă toată noaptea, pe jos, cei 32 de kilometri – de multe ori traversând peste câmpuri - care îl separau de locul de muncă.

Walter a fost atât de sârguincios încât a ajuns înaintea restului echipei, iar când proprietara casei, Jenny Hayden Lamey, a aflat de aventura sa, i-a propus să se odihnească dacă doreşte. Cu toate acestea, tânărul s-a apucat imediat de împachetat. Jenny a fost atât de impresionată de tenacitatea lui Walter, încât i-a postat povestea pe Facebook.

Călătoria lui Walter a devenit atât de cunoscută încât, până la urmă, a aflat despre ea şi proprietarul companiei de mutări, Luke Marklin. În acel moment a decis să recompenseze efortul şi voinţa unui angajat precum Walter. Marklin a călătorit în Alabama să-l întâlnească în persoană şi să-i facă un cadou la care tânărul nu ar fi visat niciodată: o maşină nouă.

"Sunt mândru să am o astfel de persoană în echipa mea", explică Marklin pe social media cu eticheta relavantă #TheWorldNeedsMoreWalters (lumea are nevoie de mai mulţi Walters).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură