Ultima dorinţă a unei profesoare: ghiozdane cu rechizite şcolare pentru copiii nevoiaşi în loc de flori

Ghiozdane
Ghiozdane (Print screen Twitter.com/DrBradJohnson)

Ultima dorinţă a unei profesoare înainte de a muri a fost ca cei care vor veni la înmormântarea sa să nu-i aducă flori ci ghiozdane încărcate cu rechizite şcolare, pentru a fi donate copiilor aflaţi în dificultate.

Aşa a fost Tammy Waddell, o femeie în vârstă de 58 ani care îşi iubea profesia şi care a avut nenorocul să fie victima unui cancer de colon care, din nefericire, i-a pus capăt zilelor la începutul lunii iunie. Până în acel moment, Tammy era o profesoară care îşi iubea meseria şi preda ore într-o şcoală din Georgia, Statele Unite.

Dar pasiunea pentru meserie nu a murit odată cu ea, a fost transmisă fiecărei persoane care a participat la înmormântarea sa, cu un ghiozdan încărcat cu ajutoare pentru copiii nevoiaşi.

Brad Johnson, vărul lui Tammy, a împărtăşit o fotografie pe Twitter, explicând că, culoarul bisericii plin cu ghiozdane se datora verişoarei sale. Atât tweet-ul cât şi fotografia au fost împărtăşite în reţelele sociale devenind o sursă de inspiraţie.

(Print screen Twitter.com/DrBradJohnson)

Aproximativ o sută de profesori au venit să-şi ia rămas bun de la Tammy. De asemenea, mulţi elevi au dorit să o omagieze, inclusiv elevii săi.

(Print screen Twitter.com/DrBradJohnson)

Fotografiile partajate pe Internet au inspirat multe alte persoane cu spirit caritabil care şi-au manifestat interesul de a participa la iniţiativă, creând astfel un val de solidaritate. De fapt, la un moment dat, Brad Johnson a trebuit să scrie un alt tweet în care le-a cerut tuturor acestor persoane să-şi îndrepte donaţiile spre alte şcoli unde există, de asemenea, mulţi alţi copiii care au nevoie de ajutor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură