Udrea: Se pregăteşte un turism electoral masiv. Au fost închiriate toate autobuzele şi microbuzele

Elena Udrea , PMP
Elena Udrea , PMP (Epoch Times România)

Prezidenţiabilul PMP, Elena Udrea, a susţinut vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că toate microbuzele şi autobuzele companiilor mari din ţară au fost închiriate pentru datele de 2 şi 16 noiembrie, semnalizând pregătirea turismului electoral, relatează B1.ro.

"Constat declaraţii ale liderilor PSD şi PNL identice. Consideră că dosarul fraudei la referendum nu trebuie să continue. Ei cred că justiţia trebuie să se facă când e în avantajul lor. În cazul PSD şi PNL există tentaţia de a frauda votul. Acest moment în dosarul fraudei la referendum este important ca semnal pentru cei care se pregătesc să fraudeze şi alegerile din 2 şi 16 nov 2014", a explicat Elena Udrea.

Preşedintele PMP a tras un semnal de alarmă referitor la turismul electoral masiv care se preconizează şi a subliniat că va urmării îndeaproape pregătirea şi evoluţia alegerilor.

"Au fost închiriate toate autobuzele şi microbuzele pentru data de 2 şi 6 noiembrie. Asta arată că se pregătesc două weekenduri de masiv turism electoral. Vom urmări ceea ce se întâmplă şi pregătirile care se fac. Vom devoala fraudarea alegerilor pe care doresc să o pună în practică", a precizat Udrea.