Udrea, schimb de replici cu cetăţenii: Dacă nu puteţi trăi de tocurile pantofilor mei, nici n-aveţi cum s-o duceţi mai bine!

Fostul ministru Elena Udrea continuă seria atacurilor, pe Facebook, la adresa aşa-zisului "sistem ocult" de putere şi a reprezentaţilor săi, stârnind un adevărat "festival" de comentarii pe reţeaua de socializare.
Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea şi pe fundal Elena Udrea
Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea şi pe fundal Elena Udrea (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Generalul SRI Florian Coldea şi câţiva ai lui, rămaşi încă pe la butoanele puterii oculte din România, se dau acum de ceasul morţii cum a plecat fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, din ţară şi a cerut azil politic în Madagascar, a acuzat joi, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru Elena Udrea, care ţine să le spună două lucruri "acestor nemernici".

1. Dacă ce se întâmplă în România şi în special în justiţie este corect şi conform cu legislaţia internaţională privind drepturile omului şi etc., atunci Mazăre va veni fedeleş înapoi, la cererea autorităţilor noastre. Deci nu au de ce să îşi facă griji, nu-i aşa?

2. Ce se mai întâmplă cu Ghiţă??? Aud? Ce a mai făcut Sistemul să îl aducă în ţară? Nu le mai aud gura nici slugilor din presă gen Tăpălagă, Dogioiu şi alţii de teapa lor!!! Nu vă interesează să îl aduceţi pe “fugarul” Ghiţă înapoi? Evident că nu! Pentru că vă e frică de ce poate spune şi proba Ghiţă. Că poate să scoată nu doar biletele de vacanţă la Paris, Dubai, Seychelles etc., pe care vi le-a plătit, casete cu Coldea şi Kovesi pe la vilele lui şi prin vie, ci chiar dovezi ale afacerilor pe care le-aţi împărţit şi multe altele făcute la cererea voastră! Aşa că, despre Ghiţă, de la voi numai de bine! Linişte de mormânt. Nici audierea video nu s-a mai făcut, nimic!

"Mai lichelelor, ca să mă exprim deja consacrat, voi şi cei din justiţie şi presă care vă slujesc şi vă executa ordinele! Voi credeţi că toate abuzurile pe care le faceţi, vor rămâne neplătite? Credeţi că dacă prostiţi 200.000, 500.000, chiar şi un milion de români cu “lupta împotriva corupţiei”, o să scăpaţi fără să răspundeţi? Mai puneţi mâna şi citiţi, nu doar scrieţi! O să aflaţi din istorie că nu a scăpat nimeni, toţi care au făcut asemenea abuzuri au plătit, mai repede sau mai târziu. O să plătiţi şi voi!", a declarat Elena Udrea.

În încheierea postării sale, fosta şefă PMP a avertizat că nu va tolera "postacii".

"P.S. Vedeţi că dacă vă mai puneţi postacii să scrie mesaje pe pagina mea, vă demasc toate conturile false cu care încercaţi să manipulaţi cititorii. Vă credeţi deştepţi? Aţi uitat că m-aţi făcut “regina postacilor”?", a adăugat Elena Udrea.

Discuţii cu internauţii

După cum era de aşteptat, au urmat comentariile cetăţenilor, unele apreciative, altele mai puţin, iar fosta şefă PMP le-a şi răspuns unora dintre internauţi.

Cetăţean: "Noi încă nu am uitat ce greu o duceam noi şi dumneata te cocoţai pe cei mai de firmă pantofi şi celelalte scumpeturi, nu mai vorbim de chiolhanuri da da şi era o mare criză pentru noi muritorii... Să ne înţelegem, nu că acum ar fi mai bine, dar m-am cam săturat să vă tot aud, îmi este silă de voi toţi ... Ruşine! Resemnaţi-vă şi aşteptaţi tot ce se cuvine pentru că voi toţi aţi fost prieteni..."

Udrea: "Dacă nu puteţi trăi de tocurile pantofilor mei, nici nu aveţi cum să o duceţi vreodată mai bine!"

Cetăţean: "Ieşi afară din online!"

Udrea: "Mai simplu e să ieşi tu de pe pagina mea. Prostia e o opţiune, poţi să alegi să nu fii."

Cetăţean: "Dacă eşti aşa curajoasă, mergi de scrie la parchet nu pe Facebook!"

Udrea: "Ce să scriu? De Ghiţă? Că de Coldea şi Kovesi am scris de acum trei ani. Dacă tu eşti curajos, nu cât mine, cât un iepure măcar, nu vrei să îi întrebi ce au făcut cu denunţurile mele?"

Cetăţean: "Chiar atât de neprihănită? Un răspuns simplu, da ori nu, e suficient."

Udrea: "Nu sunteţi atent. Eu nu vorbesc despre neprihănirea mea ci despre corupţia şi minciuna celor care duc “lupta împotriva corupţiei”. Pe dvs. vă interesează corupţia doar dacă e vorba de mine??? Sau ca principiu??? Doi. Am văzut că îl share-uiţi pe Bot. Eu am un dosar penal pentru acuzaţia că i-aş fi plătit lui şi altora salariile la Evz. Ce ziceţi? E corupţie la mine? Dacă e la mine, e şi la el???"

Cetăţean: "Dacă vă mai întoarceţi în politică vă urmez dacă nu îndreptaţi-mă spre un partid vreau să mă implic concret. O zi frumoasă să aveţi."

Udrea: "Deocamdată nu vă pot recomanda pe nimeni din politică... dar mai aveţi puţină răbdare."

Alţi cetăţeni nemulţumiţi nu au mai primit niciun răspuns:

"Aţi furat cu toţi această ţara ca pe un sat fără câini vorba aia, iar acuma vă mâncaţi între voi ca şi hienele, încercând să aruncaţi cu noroi în direcţia anti corupţie şi în justiţia care e slăbită tot de voi prin fapte de dare de mită şi folosirea influenţei!!! Dar nu uita că e un Dumnezeu care vă va judeca după dreptate, pentru că aţi distrus o naţiune!!!"

"Cum v-a atins braţul justiţiei, acea justiţie făcută de PDL, începeţi să urlaţi că e coruptă, că unii ziarişti sunt corupţi tot cei care vă ridicau în slăvi când eraţi la putere... Şi tu ai furat la fel ca ei... îţi aduci aminte când erai în vacanţă cu Cocoş pe vremea asta acum câţiva ani buni în Seychelles era bine şi erai protejată de acelaşi sistem pe care acum îl blamezi?"

"Stimată Doamnă, dovediţi în instanţă că sunteţi nevinovată. Manipularea asta ieftină nu merge. Drepturile pacienţilor în spitalele astea jegoase cine le apără? Cât despre Ghiţă, dacă avea înregistrări din faimoasa vie le scotea de mult. Toţi ne spun că nu este ok ce fac politicienii cu legile justiţiei, voi batman, batman. Cât aţi fost la putere vă durea în fund de drepturile omului..."

"Nu e greu de înţeles... Femeia zice aşa: am făcut parte din sistemul corupt pe care îl demasc. Parte din acuzaţiile ce mi se aduc sunt făcături ale foştilor tovarăşi corupţi. Partea adversă zice cam aşa: nu o ascultaţi pe hoaţa asta care huzurea pe banii voştri... Un fel de "capra vecinului"... Mă lichelelor, vă e frică? Ia mai zi buzoianco să moară şi capra lor!"

"De ce nu daţi nume?? Aţi făcut ieri nişte afirmaţii grave, aţi acuzat dur în stânga şi în dreapta... Totuşi, de ce nu ne spuneţi cu nume şi "pronume" despre cine este vorba, cine a "beneficiat" de sprijinul necondiţionat al dumneavoastră?"

"Eleno, îţi verşi frustrarea pe feisbuc? Cât timp erai "femeie de consum", pentru cei aleşi, ai tăcut ca porcu-n cucuruz. Acum latri ca lupul la lună, dar nu te aude nimeni."

"Doare când statul ocult nu mai este dirijat de voi? Doare când nu mai îţi este linsă clanţa de la uşa ta? Asta e, unii cad mai târziu, alţii mai târziu!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne